Kuva: AOP

Khloé Kardashianin bikinikuva uima-altaalta sai fanit sekoamaan: "Olet kuumin äiti ikinä"

22.04.2019 09:15 - Rea Tallgren

34-vuotias yhden lapsen äiti oli pukeutunut pinkkeihin, pienen pieniin bikineihin ja istui puhallettavan uimalelun päällä.

Khloé Kardashian, 34, nauttii tuoreessa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa auringosta uima-altaalla juuri vuoden täyttäneen tyttärensä Truen kanssa. Viime vuosina hurjan muodonmuutoksen kokenut, kilokaupalla painoa pudottanut ja vartaloaan kiinteyttänyt kaunotar oli pukeutunut pieniin kirkkaanpinkkeihin bikineihin. Hän istui puhallettavan, vaaleanpunaisen yksisarvisen päällä tytär edessään.

Khloén yli 97 miljoonasta seuraajasta monet ovat kommentoineet kuvaa ihaillen. Khloén hehkutetaan olevan julkkisperheen kaunein ja mielenkiintoisin hahmo. Lisäksi fanit ovat hehkuttaneet hänen olevan todellinen esikuva äideille, jotka haluavat olla seksikkäitä.

"Olet kuumin äiti ikinä", yksi kommentoi.

(kuva: Instagram)

Vaikka aurinkoisessa kuvassa onkin ihana tunnelma, ovat jotkut fanit kiinnittäneet huomionsa johonkin aivan muuhun. Sumennettu tausta on saanut monet kyselemään miksi kuvaa on käsitelty niin runsaasti. Myös Khloén pyöreä takapuoli on herättänyt kysymyksiä - kuten joka kerta hänen julkaistessaan kuvan kurvikkaasta vartalostaan.

"Herranjestas miten paljon photoshoppia!", kommentoi eräskin. 

"Noloa poseerata lapsen kanssa tuolla tavalla", kritisoi toinen. 

"Miten muka hänen lantionsa voi olla samanlevyinen kuin hänen päänsä?", kyseenalaistaa kolmas. 

Edellisen kerran Khloén kuva sai aikaan kommenttimylläkän hänen julkaistessaan porraskuvan, joka korosti hänen hoikkaa vartaloaan. Tuon kuvan alle ilmestyi runsaasti kommentteja, joissa naista arvosteltiin kuvankäsittelystä. 

"Hänen päänsä ja takapuolensa ovat eri ihmisestä kuin muu vartalo", kommentoi eräskin seuraaja tuolloin. 

(kuva: Instagram)

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi lapsuuskuvansa, fanit ihmeissään: 'Miten ihmeessä et ole kauhuissasi tuossa?'

Lue myös: Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin jäätävät välit eivät jääneet ihmisiltä huomaamatta

Kilpailut

Uusimmat