Kuva: AOP

Jennifer Lopez paljasti tarinan paljastavimman kohuasunsa takaa: "Pelkäsin rintojeni puolesta"

23.04.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Nainen saapui vuonna 2000 Grammy-gaalaan hyvin avonaisessa mekossa.

Kun Jennifer Lopez, 49, asteli Versacen asussa punaiselle matolle vuonna 2000, yleisö kohahti. Naisen mekon "kaula-aukko" ulottui nimittäin melkein kriittisille paikoille ja hänen rintansa olivat hyvin antaumuksellisesti esillä. Lopezin asua pöyristeltiin tuolloin ja se jakoi todellakin mielipiteet. 

Nykyisin punaisella matolla nähdään paljasta pintaa ja nakumekkoja, mutta tuolloin nainen onnistui säväyttämään ihmisiä. Nyt Lopez on itse selittänyt tarinaa kohutun asunsa takaa antamassaan haastattelussa. 

Nainen kertoo, että mekko oli hänen isoin muotihetkensä koskaan ja hän vitsaileekin, että Googlen kuvahaku keksittiin juuri kyseisen mekon takia. 

- Stylistini oli sitä mieltä, ettei minun pitäisi pitää mekkoa. Lähinnä sen vuoksi, että sitä oli pitänyt kolme muutakin ihmistä ennen minua. Sen sijaan minun managerini kannusti minua pukemaan asun, Lopez kertoo Daily mail -julkaisun mukaan. 

Lopez myöntää itsekin, että häntä jännitti se, miten mekko todella pysyy päällä. 

- Asussa oli todella iso riski siitä, että rintani pullahtavat ulos kesken kaiken, joten teippasin niitä tuplateipeillä, jotta ne pysyisivät paikoillaan, hän kertoo. 

Nainen ei voittanut tuolloin Grammy-palkintoa, mutta hän oli melkein jokaisen ison sanomalehden kannessa. Katso kuvat alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopez hemmotteli seuraajiaan vähäpukeisella otoksella: "Tuo vartalo"

Lue myös: Jennifer Lopez otti kantaa miehensä pettämiskohuun - ikävä uutinen levisi kihlauksen jälkeen

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat