Kuva: AOP

Britney Spears kertoi faniensa menneen liian pitkälle - hänen perheelleen sataa tappouhkauksia

24.04.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän pyysi fanejaan lopettamaan.

Kerroimme eilen, että laulaja Britney Spearsin, 37, fanit pitivät mielenosoituksen tähden puolesta, koska maailmalla levisi uutinen, että naista pidettäisiin mielenterveysklinikalla vasten tämän omaa tahtoa. 

Tähti on nyt vastannut kaikille huolestuneille ihmisille Instagramin välityksellä. Nainen pyysi rauhaa, jotta hän saisi itse toipua. Spears kertoi myös videolla, että hänen perheellensä on tullut jopa tappouhkauksia, joka on tehnyt toipumisprosessista erityisen vaikeaa. Naisen mielenterveys järkkyi sen jälkeen, kun hänen isänsä joutui sairaalaan vakavan sairauden vuoksi. 

"Halusin vain tervehtiä teitä kaikkia, koska jutut ovat lähteneet aivan käsistä. Wow, nuo huhut, tappouhkaukset, joita tiimini ja perheeni on saanut sekä kaikki hullut asiat, joita olen kuullut, ne ovat tehneet toipumisestani paljon hankalampaa. 

Halusin ottaa aikaa nyt itselle, mutta se ei ole onnistunut niin hyvin kuin olisin näiden asioiden vuoksi. Älkää uskoko kaikkea. Teidän omistautumisenne minulle on ihanaa, mutta tarvitsen nyt aikaa itselleni ja hieman yksityisyyttä. Toivon, että annatte sitä." 

Monet julkkikset ja fanit ovat lähettäneet tukensa Spearsille vaikeana aikana. Muun muassa Jennifer Lopez on kommentoinut videota. 

"Rakastan sinua Britney." 

Julkaisu on kerännyt kaikkiaan yli 45 000 kommenttia naisen faneilta. Voit katsoa sen alta tai täältä

Lue myös: Tuoreimmat kuvat Britney Spearsista järkyttivät fanit - osoittivat mieltään naisen "vapauttamiseksi"

Kilpailut

Uusimmat