Kuva: AOP

Julkkikset paljastivat omituisimmat raskausajan ruokahimonsa - ällöttävää vai herkullista?

13.02.2019 10:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi huippumalli Behati Prinsloo himoitsi ranskalaisia, jotka oli dipattu pirtelöön.

Raskaus on aikaa, jolloin monet naiset kertovat kohdanneensa erikoisia mielihaluja, jotka liittyvät ruokaan. Jotkut odottajat ovat kertoneet himoinneensa mutaa tai jopa bensaa. Myös julkkikset ovat kokeneet erikoisia ruokahimoja ollessaan raskaana. 

Behati Prinsloo, 30.

Huippumalli Behati Prinsloo seurustelee Maroon5-yhtyeen Adam Levinen kanssa. Parilla on yhteensä kaksi lasta. Raskauksien aikana Prinsloo paljasti himoineensa ranskalaisia, jotka on dipattu pirtelöön. Sen lisäksi hän himoitsi omenan päälle laitettavaa mausteseosta. 

(kuva: AOP)

Kim Kardashian, 38. 

Kim Kardashian on synnyttänyt kaksi lasta ja pari on saanut yhden lapsen sijaisäidin avulla. Nyt Kardashianin perhe odottaa neljättä lasta syntyväksi sijaisäidin avulla toukokuussa, joten naisella riittää vilinää talollaan. Kardashian on kertonut, että hän himoitsi raskausaikoinaan juustoisia ruokia todella paljon. 

(kuva: AOP)

Chrissy Teigen, 33.

Malli Chrissy Teigenillä ja hänen miehellään John Legendillä on kaksi lasta. Nainen on puhunut avoimesti siitä, että he saivat lapset keinohedelmöityksen avulla. Kun Teigen odotti ensimmäistä lastaan hän himoitsi burritoja todella paljon. Sen lisäksi Legendin mukaan hänen vaimonsa söi myös makeaa enemmän kuin ennen, joten hän päätti ostaa yllätykseksi tälle viisikymmentä donitsia. 

(kuva: AOP)

Mila Kunis, 35.

Mila Kunis on myös kahden lapsen äiti. Hän on kertonut, että ensimmäisen raskautensa aikaan nainen himoitsi hieman erikoisempaa herkkua, nimittäin hapankaalia. Hän söi hapankaalia todella paljon, mutta ensimmäisen kolmanneksen ajan herkkuihin kuului myös viinietikka, josta nainen ei saanut tarpeekseen. Hän lisäsi viinietikkaa niin salaatteihin kuin muihinkin ruokiin. 

(kuva: AOP)

Jessica Alba, 37.

Näyttelijä Jessica Alba synnytti kolmannen lapsensa viime vuoden puolella. Hänellä ja Cash Warrenilla oli ennestään kaksi tyttöä ja tuorein tulokas oli poika. Raskauksien aikana Alba kertoi, että hänellä ehdoton ruokahimo on ollut vesimeloni. Nainen on syönyt mitä on tykännyt, mutta vesimeloni oli se, jota hänen piti todellakin saada. 

Lue myös: Raskaudesta muuttunut vartalo ajoi Cardi B:n masennukseen - tähti suree yhä painoaan

Lue myös: Uneksitko usein olevasi raskaana? Lue, mitä kaikkea se kertoo elämäntilanteestasi

Lähde: Instyle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat