Kuva: AOP

Madonnan, 60, rintava look herätti huomion - "Parhaat tissit koko bisneksessä"

25.04.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Madonna julkaisi ensimmäisen musiikkivideonsa moneen vuoteen.

Viihdemaailman moniottelija Madonna, 60, valmistautuu julkaisemaan 14. studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Madame X. Albumilta on lohkaistu ensimmäinen singlejulkaisu Medellín, jonka video sai ensiesityksensä eilen keskiviikkona MTV-kanavan livestriimissä. Madonna nähtiin tilaisuudessa ketjuin ja hihamerkein koristellussa bleiserissä, mustassa korsetissa ja verkkosukkahousuissa. Kokonaisuuden kruunasivat kaulalla roikkuvat korut ja X-kirjaimella koristeltu silmälappu.

(kuva: Youtube)

(kuva: Youtube)

(kuva: AOP)

Provokatiivisesta pukeutumisestaan tunnettu Madonna ei ole luopunut kohauttamisesta. Tiukka korsetti nosti naisen rinnat erittäin näyttävästi esille, mikä kiinnitti monen livestriimin katsojan huomion.

”Parhaat tissit koko bisneksessä”, kommentoi yksi netissä.

Majesteettiset rinnat!” hehkuttaa yksi.

Vain Madonna voi pukeutua noin ja tehdä sen tyylikkäästi”, on myös kommentoitu.

”60-vuotias ja upea”, on myös kirjoitettu.

Madonnan tuoreella singlellä ja musiikkivideolla esiintyy myös nuori kolumbialainen laulajakomistus Maluma, 25. Medellín-musiikkivideolla kaksikko muun muassa kuhertelee sängyllä, jakaa kiihkeän suudelman ja menee naimisiin. Nähdäänpä Madonna jopa nuolaisemassa Maluman varvasta. Voit katsoa tuoreen musiikkivideon alta.

Madonnan Madame X -levy ilmestyy 14. kesäkuuta. Madonna on kertonut levyn saaneen inspiraationsa hänen Lissabonissa viettämästään ajasta. Madonna muutti Portugalin pääkaupunkiin tukeakseen David-poikansa, 13, unelmaa tulla ammattimaiseksi jalkapallonpelaajaksi. Nainen selvitti, missä hänen poikansa saisi parasta mahdollista valmennusta ja lopulta päätyi Lissaboniin.

- Menin Lissaboniin olemaan jalkapalloäiti. Tiedän, se on viimeisin asia, mitä minulta odottaisitte, Madonna sanoi MTV:n tilaisuudessa.

Madonna on kertonut haastatteluissa, miten Lissabonin kulttuurintäyteinen ilmapiiri on inspiroinut häntä. Maailmanmusiikkivaikutteet kuuluvat myös naisen tulevalla albumilla. Nainen julkaisi edellisen Rebel Heart -albuminsa vuonna 2015.

Madonna on liki 40-vuotisen uransa aikana onnistunut kohauttamaan useilla tyylinvaihdoksillaan, joista voit lukea lisää tästä jutusta.

Lue myös: Villit huhut pitivät paikkansa - Madonna esiintyy Euroviisuissa!

Lue myös: Mötley Crüe julkaisi Madonna-coverin - kuuntele Like a Virgin

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat