Kuva: Emmi Moilanen

Lola Odusogalta harvinainen avautuminen avioerostaan blogissaan: "Olen pyrkinyt aina..."

02.05.2019 13:30 - Senni Loikala

Lola Odusoga julkaisi blogikirjoituksen henkilökohtaisesta aiheesta.

Malli, juontaja ja vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 41, julkaisi torstaina yleisön pyynnöstä blogikirjoituksen avioeroonsa liittyen. Odusoga erosi Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015. Odusogalla ja Wallinkoskella on kaksi lasta, vuonna 2004 syntynyt Denise-tytär ja vuonna 2006 syntynyt Sylvester-poika.

Odusoga kertoo blogissaan, että ihmiset ovat olleet erittäin kiinnostuneita hänen avioerostaan. Odusoga kertoo uskovansa, että ihmisillä on erilaisia motivaatioita kuulla hänen omakohtaisista kokemuksistaan eroamisesta.

Toiset haluavat kuulla erostani silkasta uteliaisuudesta, toiset kokeakseen vahingoniloa, ja tuntea onnistuneensa itse paremmin. Sitten ovat ne ihmiset, jotka haluavat aidosti vertaistukea tarinani kautta, peilata itseään ja omaa tilannettaan minun tarinallani, ja kyllä muutama kyselee suoraan vinkkejä omiin kinkkisiin tilanteisiinsa, ja kertoo ongelmistaan”, Odusoga kirjoittaa.

Odusoga painottaa olevansa kiinnostunut kuulemaan muiden erotarinoista, mutta kertoo pysyvänsä vaitonaisena omistaan.

Kirjoituksessaan Odusoga selventää kuitenkin, että on tahtonut pitää huolen lastensa hyvinvoinnista avioerosta huolimatta.

Olen pyrkinyt itse aina siihen, ettei omien lasten tarvitse joutua vanhempien riitojen todistajiksi tai myöskään niiden välikappaleeksi. Myöskään toista vanhempaa en lähtisi koskaan mustamaalaamaan lapsilleni, ei ole mitään syytä, enkä näe siinä kasvatuksellisesti muuta kuin haittaa. Vaikka pariskunta eroaa, lapset on silti mahdollista kasvattaa yhdessä.

Odusoga myös toteaa eroamisen olevan aina vaikeaa. ”Olen tullut omassa elämässäni monesti sekä jätetyksi, että ollut jättäjän roolissa. Kumpikaan ei ole toista parempi. Ero on aina vaikea, ja se on sitä, olitpa minkä ikäinen tahansa, olipa lapsia tai ei.

Lue myös: Lola Odusoga antaa täystyrmäyksen nykymissien stailaukselle - Lotta Näkyvä räikein esimerkki

Lähde: Lola O. -blogi

Kilpailut

Uusimmat