Kuva: AOP

Laulaja Ellie Goulding ei halunnut esiintyä Donald Trumpille - teki asian selväksi tylyllä tavalla

04.05.2019 14:15 - Milena Raappana

Ellie Goulding ei ole säästellyt sanojaan kritisoidessaan Donald Trumpia.

Supertähti Ellie Goulding, 32, on esiintynyt maailman mahdeille kuten Yhdysvaltojen entiselle presidentille Barack Obamalle ja kuningatar Elisabetille. Yhdelle hän kuitenkin antoi kieltävän vastauksen tai tarkemmin sanottuna ei vastausta ollenkaan.

Nimittäin kun tarjottiin mahdollisuus esiintyä Yhdyvaltojen presidentti Donald Trumpille, Goulding näytti punaista valoa.

- En vastannut hänelle ollenkaan, tähti kertoi Mirror-lehden jutussa.

Vastaus ei sinänsä yllätä, sillä Goulding puhuu intohimoisesti ilmastoasioiden puolesta ja esiintyy Netflixin David Attenboroughin dokumenttisarjan Our Planetin soudtrackilla. Goulding on myös avoimesti kritisoinut Trumpia ja esimerkiksi vuonna 2016 The Guardianin haastattelussa hän sanoi:

- Ei tarvitse olla yhtään tietämystä politiikasta ymmärtääkseen, että Trumpin ei pitäisi olla presidentti. Vihaan häntä todella. Hänen kaltaisensa ihmiset eivät ymmärrä, miten suurin osa ihmisistä tällä planeetalla elää. Hän ei ole hyvä ihminen. Ja hän on myöskin ääliö.

Goulding teki myös yhdessä Clean Bandit -yhtyeen kanssa Mama-kappaleen, jonka musiikkivideo parodioi Donald Trumpia. Videolla näytetää esimerkiksi, miten "pieni Trump" kokoaa palikoista muuria, mikä on suora viittaus Trumpin suunnitelmiin rakentaa muuri Meksikon ja Yhdyvaltojen rajalle.

Videon pääset katsomaan alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kovan treenin tulos: Ellie Gouldingin bikinikroppa on mieletön näky

Lue myös: Ellie Goulding julkaisi harvinaisen yhteiskuvan kihlattunsa kanssa: "Ihanin ihminen"

Lähde: Mirror, The Guardian, Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat