Kuva: AOP

Juuri eronnut Adele avautui rankasta vuodestaan somessa: "Viime vuosi koetteli minua pahasti"

06.05.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Laulaja kertoi pari viikkoa sitten eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan.

Pitkään hiljaiseloa pitänyt laulaja Adele, 31, kertoi eroavansa pitkäaikaisesta aviomiehestään Simon Koneckista, 45. Heillä on kuusivuotias poika, jonka huoltajuuden pariskunta aikoo jakaa. 

Nyt nainen on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Hän vietti syntymäpäiviään hiljattain ja julkaisi sen kunniaksi pitkän tekstin Instagramissa, jossa hän ruotii mennyttä vuotta. 

"Vuosi 31 kääntyi, kiitos luojalle siitä. 

Viime vuosi koetteli minua todella pahasti, mutta selvisin siitä. Olen muuttunut todella paljon viimeisten vuosien aikana ja tulen muuttumaan jatkossakin. Vuosi 31 tulee olemaan paras kaikista ja tulen viettämään sen vain itseni kanssa. Ensimmäisen kerran vuosikymmeneen olen valmis katsomaan sitä, mitä ympärilläni todella tapahtuu."

Adele kertoi myös, että hän on opetellut rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on, ja se on ollut vaikea tie. 

"Olen kuitenkin oppinut rakastamaan itseäni viime aikoina todella paljon." 

Nainen jakoi tekstin myötä myös monia kuvia syntymäpäiväjuhliltaan. Ihmiset ovat onnitelleet ja tsempanneet laulajaa melkein 30 000 kertaa. 

Adelen viime vuodet ovat olleet rankkoja, koska hän on kärsinyt vakavista ääniongelmista. Hänen äänihuulensa tulehtuivat pari vuotta sitten maailmankiertueella niin pahasti, että hän joutui jättämään kiertueen kesken. 

Lue myös: Adelen avioero sai fanit liekkeihin - kaikki kertovat samaa vitsiä

Lue myös: Adele rikkoi somehiljaisuuden eron jälkeen - jakoi paljonpuhuvan meemin

Kilpailut

Uusimmat