Kuva: AOP

Huhhuh, mitä asuja! Miehet kiinnittivät huomion muotialan jättitapahtumassa - katso

07.05.2019 11:45 - Katariina Auvinen

Tällä kertaa valokuvaajien linssi hakeutui punaiselle matolle saapuneisiin miehiin hyvin useasti.

Muotialan jättitapahtuma MET-gaala pidettiin eilen. Tällä kertaa punaisella matolla kuvaajien huomio kiinnittyi entistä useammin julkkismiehiin ja heidän pukeutumiseensa. Monet olivat nimittäin hylänneet tumman puvun ja laittaneet päälleen jotain säväyttävämpää. 

Laulaja Harry Stylesin tyyli oli yksi illan kuvatuimmista. Mies oli valinnut ylleen Guccin läpinäkyvää shifonkia olevan asun, jonka etumuksessa oli röyhelöitä. Asu huokui viktoriaanista aikakautta pitsisine hihoineen.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Huomio kiinnittyi myös performanssitaiteilija Billy Porteriin, joka saapui punaiselle matolle kultaisessa ja paljettimaisessa asussa. Hänen hihansa olivat muotoiltu siiviksi. Asu oli John Hardyn käsialaa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kun Jared Leto saapui omannäköinen pää sylissään punaiselle matolle, hän todellakin käänsi katseita. Leto oli pukeutunut punaiseen mekkoon, jonka rintamusta koristivat useat koristekivet. Asu oli Guccin käsialaa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Näyttelijä Ezra Millerin meikki oli se, joka todellakin kiinnitti huomion. Miehelle oli nimittäin meikattu yhteensä viisi ylimääräistä silmää. Sen lisäksi hänellä oli naamari mukanaan. Liituraita-asu oli hyvin tyköistuva ja sen vyötäröä koristivat koristekivet. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jared Leto esittelee lihaksikasta vartaloaan tuoreimmassa kuvassa: "Olet täydellinen!"

Lue myös: Laulajakaunotar huijasi koko maailmaa - Harry Styles -tatuointi ei ole aito

Kilpailut

Uusimmat