Kuva: all over press

Brad Pitt ei etsi romantiikkaa - nauttii ystävyyssuhteista naisten kanssa

16.05.2019 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt ja Jolie ovat molemmat virallisesti sinkkuja.

Siitä on melkein kolme vuotta, kun Hollywoodin superpari Brad Pitt, 55, sekä Angelina Jolie, 43, erosivat. Kumpikaan heistä ei ole vielä löytänyt uutta rakkautta, ja Hollywood Life -lehden mukaan Pittillä ei ainakaan ole asian suhteen mitään kiirettä.

On muun muassa huhuttu, että Pittillä olisi ollut romanttinen suhde hänen ystävänsä Lena Dunhamin kanssa, mutta näin ei kuitenkaan ole. Miestä lähellä oleva henkilö on paljastanut nimettömästi, että Pitt on deittailut todella vähän avioeronsa jälkeen.

- Brad ei ole juurikaan deittaillut. Hänellä ei ole ollut romantiikkaa siinä talossa, jonka hän jakoi Angelinan ja lapsien kanssa, ja hänellä on todella pitkä matka siihen, että rakastuisi.

Huhuja on kuitenkin ollut, sillä komistuksella on paljon naispuolisia ystäviä.

- Bradilla on iso läjä naispuolisia ystäviä alalla. Hän nauttii siitä, että voi ystävystyä naistenkin kanssa ilman romantiikkaa. Brad keskittyy isänä olemiseen ja uraansa eikä mieti rakastumista tai uutta parisuhdetta.

Pittin ja Jolien avioerotaistelu on kestänyt jo vuosia, mutta edennyt siihen pisteeseen, että molemmat heistä ovat virallisesti sinkkuja. Muun muassa huoltajuuskistat ovat venyttäneet oikeusprosessia.

Lue myös: Brad Pitt nauttii sinkkuudestaan - 'Tärkeä askel kohti uutta elämää'

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien avioero ei edisty - "Brad on todella turhautunut"

Lue myös: Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät päässeet yhteisymmärrykseen - oikeus kutsuu

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat