Kuva: Emmi Moilanen

Anna Puu nostaa yllättäen Emma-gaala-esityksensä esille - asussa oli katastrofin ainekset

16.05.2019 14:15 - Senni Loikala

Poptähti Anna Puun täytyi treenata liikkumista pitkän laahuksen ja korkokenkien kanssa.

Anna Puu, oikealta nimeltään Anna Puustjärvi, 37, edusti helmikuun alussa järjestetyssä Emma-gaalassa futuristisessa vaaleassa mekossa, jossa oli pitkä laahus. Artisti myös nousi lavalle esiintymään gaalaillan aikana.

Monet varmasti pystyvät eläytymään siihen, että liikkuminen korkokengät jaloissa pitkän laahuksen kanssa voi jännittää. Yksi väärä liike, ja sitä saattaisi löytää itsensä kaatuneena lattialta. Torstaina Anna Puu julkaisi Instagramissa tammikuussa kuvatun videon, jossa hän harjoittelee lavashow'ta varten laahuksen ja korkokenkien kanssa liikkumista. 

"Torstain throwback viime tammikuulle, kun yritin klaarata liikkeitä korkeiden kenkien ja viisimetrisen laahuksen kanssa Emma-gaalaa varten. Naurattaa joka kerta tätä katsoessa, kun minulle huudellaan lennosta ohjeita ja mulla ei ole mitään käryä, mitä hän tarkoittaa "käsiympyräjutuilla", joten tulkitsen sen silleen, mitä tulee mieleen", Anna Puu kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Alla kuva Anna Puun ylistetystä asusta Emma-gaalassa.

(kuva: Emmi Moilanen)

Anna Puu vieraili huhtikuussa Voice.fi:n haastattelussa ja kertoi muun muassa, miksi suosii lyhyttä hiustyyliä. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Anna Puu paljastaa, miten paljon yksi esiintymisasu maksaa: "Ei ne ilmaisia ole"  

Lue myös: Inspiraatiota lyhyisiin hiuksiin? 5 suomalaiskaunotarta, joilta voit ottaa mallia

Kilpailut

Uusimmat