Kuva: Emmi Moilanen

Anna Puu suosii lyhyttä hiustyyliä - paljastaa yllättävän syvällisen syyn

01.05.2019 20:15 - Senni Loikala

Uuden Taikaa-singlen hiljattain julkaissut Anna Puu tuntee olonsa voimakkaammaksi lyhyessä hiustyylissä.

Poptähti Anna Puu, oikealta nimeltään Anna Puustjärvi, 37, nousi julkisuuteen Idols-laulukilpailusta vuonna 2008. Ennen ohjelmaan osallistumista laulajalupauksella oli polkkatukka, mutta hänelle laitettiin tuotannon aikana hiustenpidennykset. Anna Puu muistelee Voice.fi:n haastattelussa, että hänelle syntyi niin sanottu ”keijukaistytön” leima. Artisti on puhunut silloisesta imagostaan julkisuudessa aiemminkin.

- Minulla oli julkisuuteen tullessani pitkät hiukset ja kuljeskelin villasukat jalassa tai paljain jaloin, siitähän se tuli nopeasti.

Nykyään artistin tyyli on hyvin erilainen, kuin uran alkuaikoina. Myös pitkät hiukset ovat historiaa, ja Anna Puu on viihtynyt jo pitkään lyhyessä hiustyylissä. Artisti kokee, että lyhyt hiustyyli tuo loistavasti hänen persoonansa esiin.

- Minulla ei ole tarvetta piilottaa itseäni pitkien hiusten taakse. Tunnen oloni paljon voimakkaammaksi, kun minulla on lyhyemmät hiukset.

- Olen pienikokoinen ja niin sanotusti ”söpöpiirteinen.” Jos minulla olisi vielä pitkät vaaleat hiukset, kokisin, että olemukseni olisi ristiriidassa luonteeni kanssa.

Anna Puu Helsingin Kaapelitehtaalla. (kuva: Emmi Moilanen)

Anna Puu liputtaa lyhyen hiustyylin nimeen säästääkseen myös aikaa hiustenlaitossa.

- Olen äärimmäisen laiska laittamaan hiuksia. Lyhyet hiukset ovat ihan unelma. Jos voisin elämästäni jättää jonkun arkirutiinin pois, se olisi hiusten peseminen. En pidä siitä jostain syystä.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele Anna Puun uusi single alta.

Anna Puu kertoi myös, miten paljon hän on valmis maksamaan esiintymisasuistaan. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat