Kuva: Senja Rapila

Inspiraatiota lyhyisiin hiuksiin? 5 suomalaiskaunotarta, joilta voit ottaa mallia

11.05.2019 14:15 - Henna Koste

Lyhyet hiukset ovat kauniit ja käytännölliset.

Kesän kynnyksellä moni kaipaa jotain uutta hiustyyliinsä. Kevyt kampaus on täydellinen suven helteisimpiin päiviin. Yhä useammat maailmantähdet ovat rakastuneet lyhyempään hiusmalliin.

Esimerkkejä löytyy myös suomalaisista julkkiskaunottarista. Poptähti Anna Puu, 37, kertoi hiljattain Voice.fi:n haastattelussa, että lyhyet hiukset tuovat hänen persoonansa esiin.

- Minulla ei ole tarvetta piilottaa itseäni pitkien hiusten taakse. Tunnen oloni paljon voimakkaammaksi, kun minulla on lyhyemmät hiukset. Olen pienikokoinen ja niin sanotusti ”söpöpiirteinen.” Jos minulla olisi vielä pitkät vaaleat hiukset, kokisin, että olemukseni olisi ristiriidassa luonteeni kanssa, hän totesi. 

Jos haaveilet lyhyistä hiuksista ja kaipaat inspiraatiota kampaajakäynnille, kannattaa tutustua näiden daamien tyyleihin. 

Anna Puu

(kuva: Emmi Moilanen)

(kuva: Emmi Moilanen)

(kuva: Lauri Kujanpää)

Maria Veitola

(kuva: AOP)

Heidi Solhberg

(kuva: AOP)

Jippu

(kuva: AOP)

Maiju Voutilainen eli mansikkka

View this post on Instagram

mulla tuli eilen täyteen 2v viimeisimmästä viiltelykerrasta. mun oli tarkoitus puhua tästä videolla, mutta se olikin yllättävän epämukavaa, joten kirjoitan tänne muutaman rivin. fiilis on sama kuin vuosi sitten kirjoittamassani tekstissä - ei oo vieläkään helppoa. vaikeina hetkinä tekisi mieli sortua, ei pysty ajattelemaan mitään muuta kuin sitä. uutena keinona olen videokuvannut näitä hetkiä ja puhunut kameralle kaikki sen hetkiset tunteet. kukaan ei niitä videoita tule koskaan näkemään, minäkään en halua niihin palata, mutta niinä hetkinä se on vapauttanut. katsoa itseään silmät turvonneina ja räkä valuen. rikkinäisenä ja haavoittuvaisena. viha ja inho muuttuukin suruksi ja myötätunnoksi. satuttaisinko rakasta ystävääni, joka olisi yhtä rikki? en ikinä. en siis halua tehdä sitä itsellenikään, vaikka joskus ajattelisinkin ansaitsevani sen. terapia on ihan super, sen avulla toivon joku päivä saavuttavani tilan ja tasapainon, jossa en näe mitään tarvetta itseni satuttamiselle. ehkä se päivä tulee vielä. siihen asti tulen taistelemaan parhaani mukaan sitä halua vastaan. tsemppiä kaikille teille, jotka kamppailette samojen ajatusten ja tuntemusten kanssa. teillä on väliä. meillä on väliä. jokainen pieni hetki ilman on suuri voitto. vaikka joskus tulis takapakkia, se ei silti pyyhi pois sitä edeltäneitä onnistumisia. yhtäkkiä se pieni hetki onkin muuttunut vuosiksi. meissä on voimaa enemmän kuin me itse ikinä uskottaiskaan. 💪🏼❤️ (upean kuvan on ottanut Fabian Björk)

A post shared by maiju voutilainen (@maijuvouti) on

Lue myös: Kuinka monta pesukertaa hiuksesi tarvitsevat viikossa? Tee helppo testi

Lue myös: Pinnikampaus on tämän kesän suuri hitti - kuusi trendikästä vaihtoehtoa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat