Kuva: Emmi Moilanen

Sanni paljasti biisit, joista hän saa eniten palautetta: 'Se hurjistutti ihmisiä ennen julkaisua'

21.05.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Laulaja on julkaissut monia ihmisiä puhuttaneita kappaleita uransa aikana.

Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana on tällä kertaa laulaja Sanni. Pääset kuuntelemaan koko haastattelun RadioPlayn kautta. Pari jutteli muun muassa julkisuudesta, keikoista sekä kappaleista, joista Sanni saa kaikista eniten palautetta.

- Eniten palautetta on tullut Mitähän vittua -kappaleesta. Se sai palautevyöryn aikaan jo ennen kuin biisiä oli edes julkaistu, koska sen nimi aiheutti hurjistumista. Kun kappale sitten julkaistiin, niin palaute muuttui kyllä pääosin ihanaksi, Sanni kertoo. 

Vuonna 2016 julkaistu kappale aiheutti kohua muun muassa kirosanojensa takia. Sanni kertoo, että hän ei halua alkaa selittelemään kappaleitaan sen enempää. 

- Tavallaan olen huomannut, että jos alan selittelemään asioita, niin väärinkäsitykset saavat lisää tuulta alleen. Ne, jotka jaksavat kuunnella kokonaisen biisin ja koittavat ymmärtää sanomaa, ovat ne, joiden mielipiteillä on mulle väliä. Jos joku suuttuu esimerkiksi kiroilemisesta tai sanomasta, kehottaisin heitä katsomaan itseään ja miettimään, miksi asia ahdistaa, hän kertoo. 

Sit kun mä oon vapaa- ja 2080 -luvulla -kappaleet ovat toisia biisejä, joista nainen saa säännöllisesti palautetta. Hän kuitenkin muistaa tilanteen, joka sattui juuri, kun naisen ensimmäinen varsinainen hittikappale Me ei olla enää me, oli julkaistu vuonna 2013. 

- Tästä on jo monta vuotta aikaa. Olimme Kuopiossa pienellä keikkapaikalla, jonka takahuoneessa ei ollut vessaa. Kävin juuri ennen keikkaa naistenhuoneessa, jossa jengi tajusi, että olin esiintyjä. Mimmit alkoivat kysellä, että miten he pääsevät erosta yli, koska olin kirjoittanut biisinkin siitä ja tiedän asiasta kaiken. Silloin minun piti vain sanoa, että en todellakaan tiedä, miten erosta pääsee yli. Muistan sen tilanteen, kun olen vessassa terapioinut ihmisiä, hän kertoo. 

Kuuntele koko haastattelu RadioPlaysta. 

Lue myös: Sanni näyttää jälleen mallia megatrendistä: 90-luvun hittikengät tekivät paluun!

Lue myös: Sanni rikkoo rohkeasti tabuja - "Välillä mietin, heitänkö itseni ilmiliekkeihin sanomisillani"

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat