Kuva: Emmi Moilanen

Anna Puu unelmoi muutosta ulkomaille: "Sen pitää olla selkeä tauko kaikesta"

31.05.2019 13:15 - Senni Loikala

Poptähti Anna Puulla on monta rautaa tulessa, ja hän haaveileekin täydellisestä irtiotosta. Artisti tahtoisi joskus muuttaa ulkomaille esimerkiksi puoleksi vuodeksi.

Vuoden naissolistin Emma-palkinnon aiemmin tänä vuonna voittanut ja uuden Taikaa-singlen julkaissut Anna Puu, oikealta nimeltään Anna Puustjärvi, 37, elää kiireisiä vuosia. Poptähden uralla pyyhkii paremmin kuin hyvin, ja marraskuussa hän järjestää oman megakonserttinsa Hartwall Arenalla. Artisti on myös yhdeksänvuotiaan tytön äiti ja asuu avoliitossa tuottaja Jukka Immosen kanssa. Erilaiset projektit seuraavat toinen toistaan, ja aikaa hurahtaa myös mökin remontoimiseen.

Ei ihme, että Anna Puu unelmoi täydellisestä irtiotosta kiireistään. Artisti pohtii Voice.fi:n haastattelussa kysymystä siitä, mitä hänen elämänsä bucket listiin kuuluu. Bucket listilla tarkoitetaan asioita, jotka ihminen tahtoisi kokea ennen kuolemaansa.

- Unelmoin, että lähtisin jossain vaiheessa ulkomaille esimerkiksi puoleksi vuodeksi. Pystyisin näkemään maailmaa ja henkeäsalpaavia paikkoja, joihin ei normaalisti tulisi mentyä.

- Ei olisi mikään kiire mihinkään, voisi vaan nauttia ja siirtyä jollakin muulla kuin lentokoneella paikasta toiseen ja näkisi sinivalaita.

Anna Puu on julkaissut kuusi albumia, joista viimeisin Nälkäinen sydän ilmestyi viime vuonna. (kuva: Emmi Moilanen)

Artistilla on mielessään yksi tietty maailmankolkka, jonne hän tahtoisi matkustaa:

- Tahtoisin päästä Galapakoselle. Hankin viime kesänä sukelluskortin ja haluisin päästä sinne sukeltelemaan.

Pitkän ajan tavoite

Anna Puu painottaa, että kyse on pitkän ajan tavoitteesta. Lähivuosina hän tuskin on lähdössä pitkäksi aikaa maailmalle. Artisti odottaa myös sitä, että hänen tyttärensä kasvaa sen verran, että tämä voi matkustaa myös itsekseen ja olla tarvittaessa vain osan reissusta mukana.

- Aikansa kullakin ja tämän unelman toteuttamisen aika tulee jossain vaiheessa. Sen pitää olla selkeä tauko kaikesta, se ei saisi olla suorittamista.

- Ei olisi mitään kalenterissa, ei mitään, artisti lisää.

Anna Puu kertoi Voice.fi:n haastattelussa myös syyn, minkä vuoksi hän suosii lyhyttä hiustyyliä. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Anna Puu testasi Snapchatin-miesfiltteriä - katso lopputulos

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat