Kuva: AOP

Salkkarit-tähti julkaisi paidattoman kuvan - suuntaa päivityksensä "erotiikka-alan profiileille"

30.05.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Tero Tiittanen poseeraa kesäisessä maisemassa.

Salattujen elämien Sergeinä kansalle tutuksi tullut näyttelijä Tero Tiittanen, 41, on humoristinen somepersoona. Mies on saanut hauskoilla kuvillaan ja letkautuksillaan melkein 50 000 Instagram-seuraajaa. Mies on tuoreimmassa päivityksessään suunnannut sanansa Instagramin profiileille, jotka ovat monelle tuttuja mutta joista harvemmin puhutaan.

”Tämä kuva on omistettu kaikille niille väsymättömille erotiikka-alan profiileille, jotka sitkeästi aloittavat aina uudelleen seuraamaan, vaihtamalla vain numeroa perässä”, Tiittanen kirjoittaa.

Kirjoituksessaan mies nostaa erityisesti esiin yhden erikoiselta profiililta saamansa kommentin.

”Erityisesti idolilleni Rundin123:lle, joka ihanasti kiteytti koko elämän, kommentissaan erääseen kuvaani. Se meni näin: Älä katso STORY Jos et halua minun video-manstrubaatiota ...Voiko sen paremmin sanoa”, Tiittanen kirjoittaa.

Päivitykseensä mies on liittänyt paidattoman kuvan itsestään poseeraamassa kesäisessä maisemassa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Tero Tiittasen seuraajat ovat innostuneet kuvasta ja siihen liitetystä tekstistä.

”Tero tosi sexy kuva sinusta.”

”Liian kuuma kuva.”

”Ihana kuva Tero.”

Kirjoitimme aiemmin, miten Tero Tiittanen jakoi koskettavan päivityksen purkitettuaan viimeisen Salatut elämät -kohtauksensa. Voit lukea päivityksestä tästä linkistä.

Lue myös: Salkkarit-tähden kuvatempaus sulatti sydämet somessa: 'Ihana, lisää tällaista pimeään talveen'

Lue myös: Tiesitkö? Salkkari-komistus työskentelee myös mallina

Kilpailut

Uusimmat