Kuva: AOP

Hollywood-tähden traaginen haastattelu lähti leviämään netissä - nyt tiedottaja kumoaa kaiken

03.06.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Keanu Reevesin väitettiin puhuneen haastattelussa yksinäisyydestään.

Hollywood-tähti Keanu Reeves, 54, antaa parhaillaan haastatteluja markkinoidakseen uutta John Wick: Chapter 3 – Parabellum -elokuvaansa. Netissä lähti leviämään haastattelulausuntoja, joissa mies puhuu omasta yksinäisyydestään. Nyt Reevesin tiedottaja on kertonut, että kyseisiä haastattelulausuntoja ei olekaan koskaan annettu.

Indonesialaisessa The Jakarta Post -lehdessä ja malesialaisella Star2.com-nettisivulla julkaistussa haastattelussa Reevesiltä kysytään, mitä rakkaus hänen mielestään merkitsee.

- Tarkoitatko romanttista rakkautta? Olen yksinäinen tyyppi. Minulla ei ole ketään elämässäni. Jos rakkautta tulisi, kunnioittaisin ja rakastaisin tätä ihmistä. Toivottavasti näin tapahtuu, Reevesin väitetään sanoneen.

Muun muassa Matrix-elokuvista tunnettu Keanu Reeves kertoo jutussa tämän jälkeen, ettei hän murehdi yksinäisyyttään.

- En juurikaan käy ulkona tai tee mitään. Olen aika tylsä, Reeves luonnehtii.

Nyt Huffington Post -sivusto uutisoi, että laajalle levinneet haastattelulausunnot eivät ole tosia. 

- Tätä haastattelua ei tapahtunut. Juttu kasattiin yhteen useista haastatteluista, ja suurinta osaa näistä kysymyksistä ei ole kysytty eikä niihin ole vastattu. Ne ovat tekaistuja, Reevesin tiedottaja kertoo.

Keanu Reeves on kokenut elämässään traagisia tapahtumia. Mies menetti lapsensa, kun hänen naisystävänsä Jennifer Syme sai keskenmenon joulukuussa 1999. Vähän tämän jälkeen pariskunta erosi. Vain puolitoista vuotta myöhemmin, vuonna 2001, Syme kuoli auto-onnettomuudessa. Kuolema on koskettanut Reevesin elämää enemmänkin, sillä hänen hyvä ystävänsä, näyttelijä River Phoenix kuoli yliannostukseen vain 23-vuotiaana.

Lue myös: Toy Story 4 -elokuvasta uunituore traileri - esittelee uuden hahmon

Lue myös: Halle Berryn paljastava gaala-asu on fanien mieleen - kuvassa myös näyttelijäkomistus

Lähteet: Unilad, CheatSheet, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat