Kuva: AOP

Taylor Swiftin ja Katy Perryn riita vihdoin kokonaan ohi? Fanit innostuivat keksikuvasta

12.06.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Katy Perry on vastaanottanut paljon puhuvan keksilähetyksen aiemmalta viholliseltaan.

Katy Perryn, 34, ja Taylor Swiftin, 29, välinen kiistely vaikuttaa olevan vihdoin kokonaan ohi. Tämä käy ilmi Katy Perryn tuoreesta Instagram-kuvasta, joka ei ensisilmäyksellä vaikuta mitenkään erikoiselta. Kuvassa on keksilautanen, johon on koristeltu sanat ”peace at last”, eli ”viimeinkin rauha”. Päivityksen erikoisuus löytyy kuvatekstistä, johon Perry on merkinnyt Taylor Swiftin.

”Tuntuu hyvältä”, Perry kirjoittaa kuvatekstissä sydänemojin kera.

Päivityksessä huomio kiinnittyy myös paikkamerkintään, jossa lukee ”Let’s Be Friends”, eli ”ollaan ystäviä”. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Taylor Swift vastasi päivitykseen lukuisilla sydänemojeilla kommenttikentässä. ET Online on vahvistanut, että Swift todella on leiponut keksit Perrylle.

Poptähtien monivaiheinen kiista sai alkunsa vuonna 2013, kun Katy Perry nappasi kolme Taylor Swiftin kiertueella esiintynyttä taustatanssijaa omalle kiertueelleen kesken Swiftin kiertueen. Myöhemmin Swift kertoi Rolling Stonen haastattelussa, että hän koki Perryn yrittävän sabotoida hänen kiertuettaan. Taylor Swift purki tuntemuksensa Bad Blood -kappaleeseen, ja puhuessaan kappaleesta hän viittasi Perryyn vihollisenaan. Katy Perryn Swish Swish -kappaleen puolestaan väitetään olevan suunnattu Swiftille.

Riidan lievitys alkoi jo vuosi sitten. Toukokuussa 2018 Katy Perry lähetti Taylor Swiftille rauhan symbolina pidetyn oliivioksan ja käsin kirjoitetun anteeksipyyntökirjeen. Swift hyväksyi anteeksipyynnön ja julkisti Perryn rauhaneleen Instagramissa.

Uusi keksipäivitys on saanut naisten fanit pohtimaan, yhdistävätkö Perry ja Swift voimansa musiikillisesti. Molemmat naiset ovat hiljattain julkaisseet uutta musiikkia, joten yhteisbiisi saattaa olla aivan kulman takana. Katy Perry on aiemmin ilmaissut olevansa avoin yhteistyölle.

Lue myös: Miten romanttista! Katy Perry paljastaa, miten Orlando Bloom kosi häntä

Lue myös: Taylor Swift tyrmistyi haastattelijan kysymyksestä - "En usko, että mieheltä kysyttäisiin tuota"

Lähteet: ET Online, Telegraph 

Kilpailut

Uusimmat