Kuva: Senja Rapila

Miten voi saada palkkaa olemalla Wallu Valpio? Vastaus löytyy uudesta elämäkertakirjasta

25.06.2019 16:15 - Milena Raappana

Kirja julkaistaan lokakuussa 2020.

Muusikko ja kulttuurin tuottaja Wallu Valpiosta, 46, tehdään elämäkerta. Tutusta viihdemaailman tähdestä on jo aikaisemmin kirjoitettu elämäkerta, joka kuitenkin oli miehen omien sanojen mukaan romaani, jossa totuus ja taru kohtasivat.

Tammen kustantama uusi kirja on kuitenkin syväluotaus Valpion elämään aina Jyväskylän keskussairaalasta tähän päivään saakka ja pureutuu viihdemaailman mysteeriseen maailmaan.

- Lähtökohtaisesti en voi kauheasti paljastaa, mutta kirjassa pyritään ymmärtämään, miten olemalla Wallu Valpio voi saada palkkaa. Miten yhteiskunnassa, jossa Kekkosesta ei ole kovin kauaa aikaa, äiti-tatuoinnilla varustettu ja timpurikoulun käynyt henkilö on saanut mellastaa viihdekentällä 25 vuotta, Valpio kuvailee.

Tuottaako kirja skandaalinhakuisia otsikoita? Sitä ei vielä tiedetä, mutta tuttuja nimiä kirjassa todennäköisesti tulee vilahtelemaan.

- Tässä mennään aika pitkälti lähipiirin elämää läpi. Tällä tarkoitetaan mediassa edustavaa porukkaa, koska olen aina tehnyt mediaa työkseni. Kenenkään ei tarvitse kuitenkaan alkaa pelkäämään, että kohta täytyy lähteä linnaan, Valpio sanoo.

Vaikka kirjasta ei kovinkaan paljoa mehukkaita juttuja vielä tihku, Valpio sanoo sen olevan varmasti erilainen elämäkerta, jossa "mattoa vedetään myös itse Wallu Valpion jalkojen alta." Kirja julkaistaan lokakuussa 2020 ennen kirjamessuja.

Lue myös: Suomalaisjulkkis osti 36 000 eurolla kodin Välimereltä

Kilpailut

Uusimmat