Kuva: AOP

Britney Spears ilakoi rannalla bikineissä - ei jälkeäkään viime kuukausien kriiseistä

27.06.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Poppari on nauttinut lomasta äitinsä kanssa.

Laulajatähti Britney Spears, 37, on nauttinut rentouttavasta rantalomasta yhdessä äitinsä Lynne Spearsin kanssa. Naiset ovat ladanneet akkujaan Turks- ja Caicossaarilla Atlantilla. Britney on jakanut lomaltaan useita rantakuvia ja -videoita Instagramissa, ja nyt myös paparazzit ovat bonganneet naisen nauttimassa rantapäivistä.

Paparazzikuvissa Britney nähdään eläväisenä ja iloisena muun muassa seisomassa käsillään ja lekottelemassa rannalla.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Naisella on viime aikoina ollut sananen sanottavanaan paparazzien toiminnasta, sillä hän epäilee heidän muokkaavan hänestä otettuja bikinikuvia niin, että hän näyttäisi lihavammalta. Britney Spears ilmaisi epäilyksensä Instagram-videolla, jonka hän sittemmin päätyi poistamaan.

Britney Spearsilla on takanaan rankka kevät, ja silminnäkijöiden mukaan Spears on ollut hyvin iloinen päästyään lomalle rantamaisemiin.

(kuva: AOP)

- Britney oli niin innoissaan päästessään tänne ja nähdessään, miten kauniita hotelli, uima-allas ja ranta olivat. Hän ei voinut uskoa silmiään. Hän sanoi, että hän on paratiisissa eikä koskaan halua lähteä pois, lähde kertoo E! Onlinelle.

Vuoden alussa Britney Spears perui kaikki Las Vegasin -keikkansa ja kertoi syyksi isänsä Jamie Spearsin terveysongelmat. Nainen vietti huhtikuun mielenterveyshoidossa. Spears on ollut isänsä holhouksen alaisena oikeuden päätöksellä vuodesta 2008 lähtien. Syynä holhoukseen oli naisen saama hermoromahdus, jonka myötä Spears menetti lastensa huoltajuuden. Osa naisen faneista uskoo vahvasti, että hänen isänsä kontrolloi hänen elämäänsä ylenpalttisesti ja että Spears olisi ollut mielenterveyshoidossa vasten tahtoaan. Internetissä on voimistunut Free Britney -liike, jolla fanit vaativat holhoussuhteen päättämistä. Spears itse on vakuutellut sosiaalisessa mediassa, että kaikki on nyt hyvin ja että hän on tarvinnut aikaa julkisuuden ulkopuolella käsitelläkseen perheensä kohtaamaa stressiä.

Lue myös: Britney Spearsin äiti väittää avustajien poistavan positiivisia kommentteja - fanit tukevat teoriaa

Lähteet: E! Online, Vulture

Kilpailut

Uusimmat