Kuva: AOP

Britney Spearsin äiti väittää avustajien poistavan positiivisia kommentteja - fanit tukevat teoriaa

17.06.2019 07:45 - Katariina Auvinen

Spearsin äiti Lynne on avannut sanaisen arkkunsa asiasta.

Kerroimme viime viikolla, että Britney Spears, 37, väittää paparazzien muokkaavan hänen kuviaan niin, että hän näyttäisi lihavalta. Nainen jakoi videoita ja kuvia, jotka ovat hänen mukaansa otettu kaikki samana päivänä. Sen jälkeen nainen kuitenkin poisti videonsa, mutta sosiaalisessa mediassa oli ehditty ottaa jo kuvakaappauksia otoksista. 

Nyt naisen äiti Lynne on avannut sanaisen arkkunsa koskien sosiaalista mediaa. Äiti nimittäin uskoo, että Spearsin oma avustajatiimi poistaa Instagramista positiiviisia kommentteja. Asia tuli esille, kun eräs Spearsin fanisivu julkaisi kommentin, jossa he väittivät että hänen avustajansa poistavat positiiviisia kommentteja. 

Lynne vastasi nopeasti asiaan. 

"On todella erikoista, että kerroit näin, koska olen itse ollut aivan samaa mieltä asiasta ja ystäväni kertoi olevansa myös tätä mieltä. Julkaisin erään kommentin, jota en löytänyt mistään. Olet todellakin superfani, joten kiitos, että tuot asiaa julki." 

Monet fanit ovat olleet huolissaan naisen mielenterveydestä. Hän kirjautui mielenterveysklinikalle viime kuussa, kun hänen isänsä terveydentila heikkeni. Nainen sai hermoromahduksen vuonna 2007, jonka jälkeen hänelle määrättiin huoltaja, koska hän ei pystynyt huolehtimaan itsestään saati lapsistaan. 

Nainen on kuitenkin vakuuttanut, ettei kyse ole tällä kertaa vakavasta asiasta. 

Lynne Spears (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spearsin tuore video sai fanit huolestumaan: "Tämä on todella karmivaa"

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat