Kuva: Emmi Moilanen

Lola Odusogan kesäinen bikinikuva on kaunista katseltavaa - fanit hehkuttavat

01.07.2019 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva on saanut hetkessä runsaasti tykkäyksiä sekä kommentteja.

Lola Odusoga, 42, julkaisi omalla Instagram-tilillään erittäin ihastuttavan kesäkuvan. Otoksessa Odusoga poseeraa punaisessa bikinien yläosassa jonka seuraksi hän on valinnut mustan hameen.

Look on kokonaisuudessaan upea. Naisellinen, rento ja samalla uskomattoman upea. Odusogan kaunis hymy kruunaa vielä näy-

Siksi ei ole mikään ihme, että tykkäyksiä sekä kommentteja on sadellut nopeasti kuvan yhteyteen.

"Wow."

"Kuuma."

Ihastuttavan otoksen pääset katsomaan alta.

Odusoga on aiemmin keronut blogissaan siitä, kuinka hän saa ihmisiltä kommentteja ulkonäöstään. Odusogan mukaan kommentteja tulee monenlaisia. Hän on saanut kuulla muun muassa olevansa rehevä.

"Mä saan jatkuvalla tahdilla inboxiin ja myös postauksiin kommentteja, kuten ”läski”, ”tuhti”, ”rehevä”, ”naisellinen”, ”kurvikas”, ”muodokas”, ”kookas”, ja näitä lausahduksia kuten ”susta on tullut naisellisempi”, ”ootpa ihanasti pyöristynyt” ja ”ootpa ihanasti hoikistunut”. En voi sietää kumpiakaan, ja tiedän, miten ne vaikuttaa moniin niitä kommentteja lukeviin nuoriin, ja aikuisiinkin," hän on kirjoittanut blogissaan.

Odusoga kuitenkin haluaa muistuttaa kaikkia siitä, että he ovat ihania juuri sellaisina kuin ovat. Jutun aiheesta pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Lola Odusogan upea juhannuskuva sekoitti fanit: "Olet syötävän nätti"

Lue myös: Lola Odusogaa estettiin tuomaroimasta homokisaa, sanoo nyt painavat sanat - "Särähti korvaan"

Kilpailut

Uusimmat