Kuva: Shutterstock

Expressen: Kansainvälisesti tunnettu artisti hyökkäsi tuntemattoman kimppuun Tukholmassa

01.07.2019 10:30 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kyseessä on lehden mukaan hyvin tunnettu kansainvälinen artisti.

Ruotsalaismedia Expressen uutisoi, että eilen sunnuntaina Tukholman keskustassa maailmankuulu artisti on hyökännyt tuntemattoman henkilön kimppuun. Kertoman mukaan poliisi sai tiedon pahoinpitelystä noin kymmenen aikaan illalla. Toistaiseksi ketään ei ole vangittu tapaukseen liittyen.

Expressen ei kerro, kuka artisti on kyseessä, mutta häntä kuvaillaan lehdessä "Yhdysvaltojen tämän hetken kuumimmaksi artistiksi". Kertoman mukaan hän on yksi oman musiikkigenrensä tunnetuimmista tähdistä. Forbesissa artistin arvo on noin 14 miljoonaa euroa.

Kerrotaan, että tähti on noussut viime vuosina uransa huipulle. Artistin kappaleita on kuunneltu Spotifyssä yli 100 miljoonaa kertaa. Kyseessä oleva artisti on tällä hetkellä maailmankiertueella.

Expressen kuvailee, että kyseessä oleva artisti omistaa useita kalliita luksusautoja ja asuu talossa, jonka arvo on noin 300 000 euroa. Artistilla on myös vilkas seuraelämä ja tämän kerrotaan deittailleen useita Hollywood-daameja, kuten artisteja, näyttelijöitä ja malleja.

Asiasta uutisoi myös MTV.

Lähde: Expressen

Lue myös: Reikä kallossa ja tukehtumista savuun - kahdeksan näyttelijää, jotka melkein kuolivat kuvauksissa

Lue myös: Spider-Man-tähti auttoi paniikkikohtauksen saanutta fania - "Ei hätää, olen tässä"

Lue myös: Madonna ottaa rajusti kantaa Yhdysvaltojen aselakiin, julkaisi hätkähdyttävän videon: "Herätys!"

Kilpailut

Uusimmat