Kuva: AOP

Pääseekö Harry Styles esittämään Elvistä? Viisi komistusta on ehdolla haluttuun rooliin

04.07.2019 18:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Elvis Presleyn elämästä on tekeillä elokuva, ja pääosan esittäjää harkitaan tällä hetkellä.

Rock’n’rollin kuninkaasta Elvis Presleystä on tekeillä elokuva, jonka ohjaajaksi on kiinnitetty Baz Luhrmann. Aiemmin mies on ohjannut muun muassa Moulin Rouge - ja The Great Gatsby -elokuvat.

(kuva: AOP)

Deadline-elokuvasivusto tietää kertoa, että Elviksen rooliin on nyt ehdolla viisi näyttelijää. Ehdolla olevat näyttelijäkomistukset ovat Miles Teller, Ansel Elgort, Aaron Taylor-Johnson, Austin Butler ja Harry Styles. Näistä suurelle yleisölle tunnetuin lienee Harry Styles, joka on antanut enemmän näyttöjä musiikkiuralla kuin näyttelijänä.

Alta voit lukea lisää kustakin näyttelijäehdokkaasta.

Miles Teller

(kuva: AOP)

Miles Teller, 32, on näytellyt muun muassa Outolintu- ja Fantastic Four -elokuvissa. Mies nähdään myös tulevassa Top Gun -elokuvassa merkittävässä roolissa. Miehen näyttelijäntaidot siis tiedetään, mutta laulutaito puolestaan on kysymysmerkki.

Ansel Elgort

(kuva: AOP)

25-vuotias Ansel Elgort tunnetaan parhaiten toisesta pääroolista elokuvassa Tähtiin kirjoitettu virhe. Mies on todistanut musikaalisuutensa tehdessään DJ:n hommia. Mies nähdään tulevassa West Side Story -musikaalielokuvassa, joten laulutaitokin lienee miehellä hallussa.

Aaron Taylor-Johnson

(kuva: AOP)

Aaron Taylor-Johnson on 29-vuotias brittinäyttelijä, joka aloitti näyttelijänuransa jo lapsena. Hänet on palkittu parhaan sivuosanäyttelijän Golden Globella roolistaan elokuvassa Yön eläimet vuodelta 2016. Parhaiten mies kuitenkin tunnetaan nimiroolista Kick-Ass-elokuvissa.

Austin Butler

(kuva: AOP)

Austin Butler, 27, on parhaiten tunnettu roolistaan Carrien päiväkirjat -tv-sarjassa, joka edeltää Sinkkuelämää-sarjan tapahtumia keskittyen Carrie Bradshaw’n elämään. Sarjassa Butler näytteli Carrien on-off-poikaystävää. Butler on myös laulaja, ja monet saattavat tuntea hänet myös hänen tyttöystävänsä Vanessa Hudgensin kautta. Hudgens on niin ikään näyttelijä ja laulaja.

Harry Styles

(kuva: AOP)

Harry Styles, 25, on suuresti ihannoitu laulajatähti, jonka ura käynnistyi One Direction -poikabändissä vuonna 2010. Sittemmin mies on siirtynyt menestyksekkäälle soolouralle. Näyttelijäntaitojaan mies on väläytellyt Dunkirk-sotaelokuvassa.

Lue myös: Donald Trump kertoi näyttäneensä Elvikseltä nuorempana - vertaa itse

Lue myös: Elvis Presley oli aikansa tyyli-ikoni - katso rockin kuninkaan muodin vuosikymmenet

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat