Kuva: AOP

Chrissy Teigenin paparazzikuvasta nousi peppupilkka - tähti sivaltaa takaisin

15.07.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Chrissy Teigen uskoo, että ihmiset ovat liian tottuneita photoshopattuihin kuviin sosiaalisessa mediassa.

Mallitähti Chrissy Teigenille, 33, ei ole mitään uutta, että hänen vartaloaan tarkkaillaan ja sitä kommentoidaan sosiaalisessa mediassa. Nainen ei kuitenkaan jää näissä tilanteissa sanattomaksi, vaan monesti kommentoi takaisin arvostelijoilleen.

Näin Teigen on tehnyt nytkin, kun hänestä on levitetty Twitterissä paparazzin ottamaa uimapukukuvaa. Kuvassa nähdään myös Teigenin aviomies John Legend ja parin yksivuotias Miles-poika. Kuvaa on levitetty Twitterissä irvailevaan sävyyn, ja syynä on ilme, jolla Legend sattuu kuvassa katsomaan vaimonsa takamukseen päin. Chrissy Teigen on kommentoinut kuvaa Twitterissä.

”Kaikki ovat niin tottuneita persekuviin ja photoshopattuihin Instagram-kuviin. Minulla ei ole koskaan ollut persettä. Onko se sinulle jokin uutinen?” Teigen vastaa pilkkatwiittiin.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Teigen myös lisää, että häntä luultavasti arvosteltaisiin silloinkin, jos hän ottaisi peppuimplantit.

Tämä on niin väsyttävää. Koskaan ei voi voittaa”, Teigen kirjoittaa.

Chrissy Teigen on aiemmin avautunut raskauden jälkeisestä kehostaan. Hän on kertonut painavansa noin yhdeksän kiloa enemmän kuin ennen toista raskauttaan ja Miles-pojan syntymää.

"En saanut kaikkia kiloja pois, koska rakastan ruokaa liian paljon. Totuttelen nyt uuteen normaalipainooni", Teigen kirjoitti niin ikään Twitterissä.

Lue myös: "Saisinko viiniä?" - Mallikaunotar Chrissy Teigen julkaisi hulvattoman videon lapsestaan

Lue myös: Chrissy Teigen julkaisi seksikkään kuvan, jopa Kim Kardashian kommentoi: "OMG!"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat