Kuva: AOP

Fanit kommentoivat Chrissy Teigenin "vauvavatsaa" - tähdeltä tiukka vastaus takaisin

10.06.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Mallikaunottaren kuva aiheutti raskaushuhut.

Mallikaunotar Chrissy Teigen, 33, tunnetaan sanavalmiina naisena. Hän ei pysty enää kommentoimaan muun muassa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin twiittejä, koska mies on blokannut naisen. 

Teigen lisäsi Instagramiin kuvan, jossa hän pitelee miestään John Legendia kädestä kiinni. Naisella on valkoinen mekko ja hän nojaa taakse. Ihmiset kommentoivat nopeasti, että Teigen näyttäisi siltä, että hän odottaisi vauvaa. 

"Vauvavatsa?"

Parilla on jo kaksi lasta, jotka ovat saaneet alkunsa keinohedelmöityksellä. Teigen on kertonut avoimesti vaikeuksistaan saada lapsia. Teigen ei tällaisia kommentteja sulattanut vaan hän sulki kommentoijien suun nopeasti. 

Nainen kertoi, ettei kenenkään tulisi tuomita naisen vartaloa pelkän ulkonäön perusteella. 

"Kyllä, saan "vauvavatsasta" muistutuksen joka kerta kun tulen suihkusta, joten en tarvitse kommentteja sen osalta."

"Et varmasti ajatellut, että olisit törkeä kysyessäsi mahdollisesta raskaudesta, mutta mieti kahdesti ennen kuin kysyt. Niillä ihmisillä, joilla on vaikeuksia saada lapsia, kysymykset koskettavat erityisen paljon ja satuttavat. En ole raskaana, mutta olisin onnellinen jos olisin." 

Naisen vastaukset saivat nopeasti satoja tykkäyksiä ja vastauksia siitä, että kysyjä todellakin oli tökerö asian kanssa. 

Katso kuva alta. 

Lue myös: Chrissy Teigen julkaisi Instagramissa alastonkuvan raskausajaltaan - otokselle hurja tykkäysmäärä

Lue myös: "Ei ole koskaan rauhallista hetkeä" - Chrissy Teigen avoimena pikkulapsiarjen rankkuudesta

Kilpailut

Uusimmat