Kuva: AOP

Poistattiko Kim Kardashian itseltään kylkiluita? Kapea vyötärö herätti huhut

16.07.2019 08:45 - Katariina Auvinen

Nainen kertoi, että syy on hänen ruokavalionsa.

Monet Kim Kardashianin, 38, seuraajat ovat ihmetelleet, miten hänellä voi olla niin kapea vyötärö verrattuna muuhun ruumiiseen. Kyseiselle vartalotyypille on jopa nimikin, hammasvartalo, josta pääset lukemaan lisää täältä. 

Joka tapauksessa ihmiset ovat olleet varmoja, että nainen on käynyt poistattamassa kylkiluitaan, jotta hän on saanut niin kapean vyötärön. Kardashianin on kerrottu suurennuttaneen peppuaan muun muassa pistosten ja rasvasiirron avulla. Nainen ei itse ole kuitenkaan myöntänyt vartalonsa muokkaamista kirurgisesti. 

Nyt Kardashian onkin ottanut kantaa väitettyyn kylkiluiden poistoleikkaukseen. Naisen mukaan hän ei ole muokannut vyötäröään kirurgisesti, mutta kiittelee sen sijaan vegaanista ruokavaliotaan huikeasta vartalostaan. Nainen kertoo People-lehden mukaan, että hän on noudattanut jo pidemmän aikaa kasvipohjaista ruokavaliota, joka on muokannut hänen vartaloaan. 

- Lihasta ja maitotuotteista luopuminen on tehnyt ihmeitä vartalolleni, Kardashian kertoi ystävälleen Anastasia Soarelle

Kardashian kertoo, että hän noudattaa tiukkaa ruokavaliota ollessaan kotona. Naisen hoikkaan vyötärönseutuun luotiin katseita erityisesti MET Galassa, jossa hän oli pukeutuneena Thierry Muglerin mekkoon. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi suloisen kuvan pojistaan - yksi asia kummastuttaa ihmisiä

Lue myös: Täydellinen meikki ja tiukka minimekko: Kim Kardashian on tyrmäävä näky!

Lähde: People 

Uusimmat