Kuva: AOP

Moderni perhe -kaunotar meni kihloihin! Jakoi kuvan romanttisesta kosinnasta

17.07.2019 18:15 - Iiro Myllymäki

Sarah Hyland kihlautui Wells Adamsin kanssa rannalla ollessaan.

Moderni perhe -komediasarjan tähti Sarah Hyland, 28, on kihlautunut poikaystävänsä Wells Adamsin, 35, kanssa. Adams kosi Hylandia romanttisesti rannalla, mikä käy ilmi Hylandin Instagramiin jakamasta kuvapäivityksestä. Samaiseen päivitykseen nainen on jakanut myös parista otettuja kihlauksen jälkeisiä yhteiskuvia.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Pariskunta on seurustellut syyskuusta 2017 lähtien. Wells Adams tuli alun perin tunnetuksi The Bachelorette -ohjelman kilpailijana.

Myös Wells Adams on jakanut kihlaukseen liittyvää materiaalia sosiaalisessa mediassa. Miehen Instagram-päivityksessä nähdään jopa videomateriaalia itse kosinnasta. Tämän lisäksi videoon on koottu monia yhteiskuvia parin yhteisen matkan varrelta. Voit katsoa miehen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Pari tapasi ensimmäisen kerran vain muutama päivä sen jälkeen, kun Hyland oli saanut toisen munuaissiirron ensimmäisen epäonnistuttua. Nainen on kärsinyt tämänkin jälkeen terveysongelmista, ja viimeksi kesäkuun lopussa hän joutui sairaalaan hengittämisvaikeuksien takia.  

Lue myös: Moderni perhe -tähden bikinikuva veneen kannelta sai fanien leuat loksahtamaan: "Jumalattaret"

Lue myös: Moderni perhe -tähden veikeä ongelma aiheutti kommenttivyöryn somessa, fanit: ”Et ole ainoa…”

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat