Kuva: AOP

Twitter-kansalla on kauhea teoria Leijonakuninkaan Simbasta ja Nalasta - "Tarina insestistä"

18.07.2019 11:15 - Milena Raappana

Rakastettu elokuva saa synkän varjon somekansan teorista.

Leijonakuningas-piirretty on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista ja pystejä pokanneista elokuvista. Oscarit, Golden Globet ja Grammyt komeilevat elokuvan palkitonkaapissa ja jokainen osaa legendaariset kappaleet ulkoa. Valitettavasti kuitenkin kaiken hyvänkin päälle voi langeta tumma varjo ja Leijonakuninkaan kohdalla se on tullut somekansan suunnalta. 

Twitterissä on nimittäin tuotu ikävä ja karu fakta esiin leijonien oikeista parittelutavoista. Leijonalaumassa on usein vain yksi tai korkeintaan muutama urosleijona, joiden vastuulla on paritella kaikkien naaraiden kanssa. Leijonakuninkaassa Mufasa oli lauman johtaja ja Simba ja Nala kuuluivat todennäköisesti samaan laumaan. Toisin sanoen Twitterissä spekuloidaan, onko todella niin, että Simba ja Nala ovat sisarpuolia. 

"Innoissasi Leijonakuninkaasta?? Pidä mielessäsi, että Simba ja Nala ovat sisaruksia!!! Laula kanssani! Voitko tuntea insestin tänä yönä??? HAHA!!"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mahdollista, mutta epätodennäköistä olisi, että Mufasan veli Scar olisi Nalan isä. Todennäköisesti näin ei ole, sillä Scar eleli omissa oloissaan erillään muusta laumasta, mutta jos näin olisi tapahtunut, Simba ja Nala olisivat serkkuja. 

"Leijonakuningas on tarina insestistä. Simba ja Nala olivat serkkuja."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"#Mufasa oli ainoa aikuinen uros hänen laumassaan... #Nala oli puolisisar #Simballe. Mukavaa tuhota lapsuutesi todennäköisellä insestillä."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pumban ulkonäkö kauhistuttaa tulevassa Leijonakuningas-elokuvassa - somessa kuhisee

Lue myös: Uuden Leijonakuninkaan yhtä hahmoa kritisoidaan - "Vertailkaa nyt näitä kuvia keskenään!"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat