Kuva: AOP

Herttuparin naapureille käsittämätön ohjeistus käytöstavoista - "Kuningatarkaan ei vaadi tällaista"

29.07.2019 13:45 - Milena Raappana

Alueen työntekijä on jakanut muille naapureille ohjeistuksen käytöstavoista kuninkaallisen parin seurassa.

Mitä tekisit, jos törmäisit naapurustossa Sussexin herttuapariin? Saattaisit ehkä tervehtiä heitä ja jatkaa matkaa. Tämä on kuitenkin kiellettyä käytösohjeistuksen mukaan, joka on annettu Meghan Marklen ja prinssi Harryn naapurustossa asuvalle väelle. Vain, jos kuninkaallinen pari puhuttelee sinua, saat aukaista suusi. 

Daily Mailin uutisoinnin mukaan asukaskokouksessa naapurustolle annettiin tarkat ohjeistukset, miten käyttäytyä parin kanssa. Listan mukaan herttuaparia ei saa lähestyä tai aloittaa heidän kanssaan keskustelua. Poikkeuksena heitä saa tervehtiä, jos he ensin itse tervehtivät. Parin koiria ei saa myöskään silittää, vaikka ne tulisivatkin luokse eikä saa kysyä nähdä Archie-vauvaa. Naapuruston väki ei saa tarjoutua vahtimaan vauvaa tai lenkittämään koiria. 

Ohjeistus on entistäkin oudompi sen takia, että lähellä Frogmore Cottagea ja Windsorin tiluksilla asuu kuninkaallisten parissa ja alueella työskenteleviä. Toisin sanoen henkilöitä, jotka ovat päivittäin tekemisissä kuninkaallisten kanssa. Tämän lisäksi itse kuningatar Elisabetilla ei ole tällaista listausta. 

Naapuruston väki on ihmetellyt listausta ja sanonut sen olevan outo. Yksi naapureista sanoi, että esimerkiksi kuningatar on iloinen kaikista tervehdyksistä, joita hän saa. 

- Tämä on todella eriskummallista. Emme ole koskaan kuulleet tällaista aikaisemmin. Kaikki, jotka asuvat alueella työskentelevät kuninkaallisille ja tietävät, miten käyttäytyä kunnioittavasti, toinen naapuri kommentoi asiaa. 

Palatsin tiedottajat sanoivat, etteivät kumpikaan herttuparista ole vaatinut kyseistä listausta.

- Hyväntahtoinen tiluksien jäsen tarjosi ohjeistusta asukaskokouksessa. Kumpikaan kotitalouden jäsenistä ei ole vaatinut mitään tällaista, tiedottaja täsmensi. 

Herttuaparin on uutisoitu haluavan poikkeuksellisen paljon yksityisyyttä. Esimerkiksi Meghan Markle vaati, ettei häntä saa kuvata Wimbledonin tennisottelussa. Myös Archie-vauvan ristiäiset pidettiin visusti medialta piilossa. 

Lue myös: Herttuatar Meghanin tavasta pidellä omaa vastasyntynyttään nousi kohu: "Tuo on pelottavaa!"

Lue myös: Herttuatar Meghanin arkinen asu rikkoi pahasti pukeutumisetikettiä: "Hän oli painajainen"

Lue myös: Herttuatar Meghan myönsi, ettei julkisuus tee parisuhteesta helppoa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat