Kuva: AOP

Vuosittainen Victoria's Secretin muotinäytös on peruttu - huippumalli vahvisti asian

01.08.2019 18:15 - Milena Raappana

Malli Shanina Shaikin mukaan yritys työstää uusia tapoja shown tekemiseen.

Alusvaatemerkki Victoria's Secret on perunut vuosittaisen muotinäytöksensä. Spektaakkelimaisen ja enkelien siipien täyteisen shown peruuntumisesta kertoi merkin kanssa töitä tehnyt australialaismalli Shanina Shaik, 28. 

- Valitettavasti Victoria's Secret showta ei tule tapahtumaan tänä vuonna. Tämä on jotain, mihin en ole tottunut, koska yleensä tähän aikaan vuodesta treenaan kuin enkeli. Olen melko varma, että tulevaisuudessa kuitenkin jotain tulee tapahtumaan, malli kertoi Austaralian Daily Telegraph -julkaisulle. 

Shaik lisäsi, että uskoo merkin työstävän brändäystään ja uusia tapoja shown tekemiseen, sillä "onhan se paras show maailmassa". Suuren vuosittaisen muotinäytösen lavoilla on nähty nimekkäitä tähtiä, kuten Gigi Hadid, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Bella Hadid sekä eri esiintyjiä. Kuuluisuudet eivät kuitenkaan ole onnistuneet pitämään showta tv-kanavilla, ja New York Times raportoikin toukokuussa, että Victoria's Secretin showta ei näytetä enää tv-ruuduilla.

- Parin viime vuoden aikana olemme sanoneet ottavamme raikkaita näkökulmia toimintaamme. Olemme päättäneet harkita uudestaan perinteisen Victoria's Secret muotinäytöksen tekemistä. Edetessämme emme usko, että tv-kanavat ovat oikea tapa tähän, kerrottiin emoyhtiö L Brands Incin tiedotteessa. 

Moni on pitänyt merkkiä ahdasmielisenä ja aiheuttavan ulkonäköpaineita. Aikaisemmin Victoria's Secretin enkelinä toiminut huippumalli Karlie Kloss, 26, lopetti työskentelyn merkin kanssa, sillä hän ei uskonut sen heijastavan sitä viestiä kauneudesta, jota hän todella haluaa lähettää kaikille nuorille naisille ympäri maailmaa. 

Merkin entinen markkinointijohtaja Ed Razek joutuikin syyniin vuoden 2018 marraskuussa sanoessaan Voguelle, ettei käyttäisi malleina pluskokoisia tai transsukupuolisia. Hän perusteli lausuntoaan sanomalla, että "show on fantasiaa."

Lue myös: Miltä Victoria´s Secret -mallit ovat näyttäneet uransa alussa? Katso kuvat

Lue myös: Victoria´s Secret -kaunotar saapui filmifestivaaleille läpinäkyvässä pitsimekossa - katso

Lähde: The Sun, E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat