Kuva: AOP

Laulajakaunotar vastasi uimapukukuviensa arvostelijoille: "Kehoni ei ole tehty kivestä"

05.08.2019 11:15 - Milena Raappana

Camila Cabello sanoi suorat sanat arvostelijoilleen sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Camila Cabello, 22, joutui ilkeiden arvostelijoiden kohteeksi, jotka haukkuivat hänestä paparazzien ottamia uimapukukuvia. Tähti ei kuitenkaan jäänyt tilanteessa sanattomaksi. 

Kuvissa Camila viettää aurinkoista päivää valkoisessa uimapuvussa ja halailee huhutun poikaystävänsä Shawn Mendesin, 20, kanssa. Laulajakaunotar oli ilmeisesti törmännyt ilkeisiin otsikoihin ja kommentteihin selatessaan sosiaalista mediaa ja etsiessään sopivaa kuvaa Havana-kappaleen kaksivuotisvuosipäivän kunniaksi. Señorita-hitin Mendesin kanssa tehnyt artisti julkaisi Instagram Storyssaan päivityksen aiheesta ja antoi arvostelijoiden kuulla kunniansa. Storyja ei voi enää nähdä, mutta Camilan fanitili Twitterissä tallensi tähden viestit. 

"En ollenkaan selaa sosiaalista mediaa tietoisesti välttäen asioita, jotka loukkaavat minua, mutta hetkellisesti unohdin tämän etsiessäni sopivaa kuvaa Havanan kaksivuotisvuosipäiväksi ja silmäni osuivat vahingossa otsikoihin, joissa ihmiset arvostelevat kehoani.

Rehellisesti ensimmäiseksi tunsin itseni todella epävarmaksi vain kuvitellesani, miltä nämä kuvat mahtavat näyttää. Voi ei! Selluliittini! Voi ei! En vetänyt mahaani sisään! Mutta sitten mietin... Totta kai ne ovat huonoja kuvia huonoista kuvakulmista, kehoni ei ole tehty kivestä tai ole kokonaan lihasta. Mutta surullisin asia on nuoret tytöt, jotka kasvavat kuvia muokkaavassa maailmassa ja etsivät täydellisyyttä, jota ei ole olemassa. 

Kirjoitan tätä pikkusiskoni kaltaisille tytöille, jotka kasvavat sosiaalisen median kanssa. He näkevät jatkuvasti käsiteltyjä kuvia miettien, että se on todellisuutta ja kaikkien silmät ovat tottuneita siloteltuihin kehoihin ja ihoon ja yhtäkkiä miettivät, että se normaalia. Meillä on täysin epärealistiset näkemykset naisten kehoista. Tytöt, selluliitti on normaalia! Rasva on normaalia! Se on kaunista ja luonnollista!

En aio hyväksyä tätä p*skaa! En tänään paholainen! Ja toivon, ettet sinäkään. Rakkaudella Camila."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Fani kysyi Shawn Mendesin suhteesta Camila Cabelloon - katso video suloisesta reaktiosta

Lue myös: Suhdehuhut syvenevät - dueton tehnyt laulajakaksikko kuvattiin suutelemassa, katso video

Lähde: Holllywood Life

Kilpailut

Uusimmat