Kuva: AOP

Kuumaa kuhertelua uima-altaassa - Camila Cabello ja Shawn Mendes muka vain ystäviä?

30.07.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Laulajatähdet on kuvattu jälleen kerran suutelemassa.

Laulajat Camila Cabello, 22, ja Shawn Mendes, 20, on bongattu Miami Beachilla uima-altaalla varsin läheisissä tunnelmissa. Kaksikon ympärillä on liikkunut villejä suhdehuhuja siitä lähtien, kun he julkaisivat kuuman musiikkivideon yhteiselle Señorita-kappaleelleen.  

Paparazzit bongasivat kaksikon suutelemassa ja syleilemässä toisiaan uima-altaassa. Kaksikko myös poistui uima-altaalta käsi kädessä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Shawn Mendes ja Camila Cabello on aiemminkin kuvattu kuhertelemassa keskenään. Heidän suutelemisistaan on levinnyt myös videomateriaalia. Kaksikko on tuntenut toisensa jo vuosien ajan, ja Cabello on ylistänyt Mendesiä hiljattain julkaistussa Clash-lehden haastattelussa.

- Olemme olleet toistemme elämässä neljä tai viisi vuotta, ja on ollut ihanaa ikään kuin kasvaa yhdessä. On ihanaa tietää, että tämä toinen ihminen tulee aina olemaan elämässäni ja että tulemme aina rakastamaan toisiamme, Cabello sanoi.

Kumpikaan ei ole kuitenkaan vahvistanut seurustelua, vaan ovat tähän mennessä puhuneet vain ystävyydestään. Kirjoitimme hiljattain, miten Shawn Mendes reagoi, kun fani kysyi kaksikon väleistä suoraan fanitapaamisen aikana.

Shawn Mendesin ja Camila Cabellon Señorita-kappale on tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin kappale Spotifyssa sekä maailmanlaajuisesti että Suomessa. Kuukausi sitten julkaistun kappaleen YouTube-kommenttikenttä on täynnä parisuhdespekulaatioita, ja kuumaa musiikkivideota on katsottu jo yli 364 miljoonaa kertaa.

Lue myös: Suhdehuhut syvenevät - dueton tehnyt laulajakaksikko kuvattiin suutelemassa, katso video

Lue myös: Shawn Mendes tiputti laulajakaunottaren tanssiharjoituksissa maahan - "Ei noin voi tehdä!"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat