Kuva: AOP

Ottavatko Kim Kardashian ja Taylor Swift jälleen yhteen? Fanit uskovat Kimin kiusaavan poptähteä

05.08.2019 14:45 - Milena Raappana

Kim Kardashian julkaisee hajuvetensä samana päivänä, kun Taylor Swift julkistaa seitsemännen studioalbuminsa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianilla, 38, ja laulaja Taylor Swiftillä, 29, on loputon kiista käynnissä, joka nousee aika ajoin esille sosiaalisessa mediassa. Kim ilmoitti 2. elokuuta, että julkistaa siskonsa Kylie Jennerin kanssa uuden hajuvetensä 23. elokuuta. Tämä on sama päivä, jolloin Taylor on sanonut julkaisevansa seitsemännen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Lover

Kyseessä saattaa olla pelkkä sattuma, mutta ottaen huomioon kaksikon ja Kimin miehen räppäri Kanye Westin historian, tilanne näyttäytyy fanien silmään hieman eri valossa. Riita juontaa juurensa vuoteen 2009, jolloin Kanye ryntäsi  MTV Video Music Awards -gaalassa lavalle Taylorin vastaanottaessa palkintoa ja sanoi ansainneensa palkinnon enemmän kuin popkaunotar. 

Vuonna 2016 Kim laittoi lusikkansa soppaan ja julkaisi Snapchatissa Taylorin ja Kanyen välisiä puhelinkeskusteluita. Tarkoituksena oli todistaa, että Taylor oli antanut Kanyelle luvan mainita hänet Famous-biisissään. Räppäri kuitenkin viittasi laulajaan esimerkiksi "I made that bitch famous" eli "Tein siitä ämmästä kuuluisan" -lyyrikalla eikä Taylor omien sanojensa mukaan ole antanut tällaiseen viittaukseen lupaa. Lisää tästä kauan kyteneestä riidasta voit lukea täältä.

Aikaisemmin tänä vuonna Taylor ilmoitti julkaisevansa ME!-singlensä huhtikuun 26. päivänä. Heti tämän tiedon jälkeen Kim ilmoitti, että samana päivänä hänen hajuvetensä lanseerataan. Kim ja Kylie joutuivat kuitenkin siirtämään julkistuspäivää hajuvesipullojen kestävyyteen liittyvien ongelmien takia. Koska Kardashian-Jenner -klaanin jäsenet joutuivat luopumaan alkuperäisestä suunnitelmasta, he ovat päättäneet julkistaa uutukaisen tuotteensa samana päivänä, kun poplaulajan uusi albumi ilmestyy eli 23. elokuuta.

Taylor Swiftin fanit eivät ole olleet mielissään samasta julkaisupäivästä ja ovatkin jättäneet Kim Kardashianin Instagram-kuvaan kyseenalaistavia kommentteja. Taylor on poistanut kommentointimahdollisuuden Instagram-tilillään. 

"Miksi he julkaisevat hajuvetensä samana päivänä, kun Taylor Swift julkaisee uutta musiikkia? Tässä tapauksessa hänen albuminsa."

"Terveellisempänä vaihtoehtona blokkaa Kim ja osta tai striimaa Taylor Swiftin Lover-albumi 23. elokuuta."

"Hetkonen, hetkonen, hetkonen. Yritättekö saada huomiota? Arvostan teitä, sillä pidän sisällöstänne, mutta oikeasti?Julkaisette tämän samana päivänä, kun toinen artisti julkaisee?"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tv-tähti tyrmää Kanye Westin uuden videon: "En pysty katsomaan sitä"

Lue myös: Kim Kardashian listasi pahimmat vihaajansa - lähetti heille erikoiset paketit

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat