Kuva: AOP

Cara Delevingne vahvisti vihdoin suhteen näyttelijäkaunottareen - ovat seurustelleet jo vuoden!

19.06.2019 16:30 - Iiro Myllymäki

Cara Delevingnen ja Ashley Bensonin suhteesta on huhuttu jo pitkään.

Huippumalli Cara Delevingne, 26, on vahvistanut suhteen näyttelijä Ashley Bensonin, 29, kanssa. Kaksikon ympärillä oli vellonut huhuja jo pitkään, ja huhut vain yltyivät, kun Delevingne jakoi Instagramissa videon hänestä ja Bensonista suutelemassa toisiaan. Video oli peräisin Her Smell -elokuvasta, jossa molemmat naiset näyttelivät. Ashley Benson tunnetaan muun muassa roolistaan Valehtelevat viettelijät -sarjassa.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Cara Delevingne on nyt avautunut suhteesta E! Newsin haastattelussa. Naiselta kysyttiin, miksi pari päätti julkistaa suhteensa juuri nyt.

- En tiedä, johtuuko se Pride-kuukaudesta tai siitä, että Stonewallin tapahtumista [Pride-liikkeen alkupiste, jossa mellakoitiin homoja vainoavia poliiseja vastaan, toim. huom.] on 50 vuotta. Meillä on juuri ollut suhteemme 1-vuotispäivä, joten miksi ei? Delevingne vastasi.

Ashley Benson (kuva: AOP)

Kaksikko osallistui TrevorLIVE-gaalaan, jonka aikana Cara Delevingne viittasi tyttöystäväänsä liikuttavassa puheessa.

- Minulla on täällä yksi hyvin erityinen nainen, jota haluan kiittää. Hän kyllä tietää, kuka hän on. Hän on yksi heistä, jotka auttoivat minua rakastamaan itseäni silloin, kun tarvitsin sitä eniten. Hän näytti minulle, mitä todellinen rakkaus on ja miten se hyväksytään, mikä on paljon hankalampaa kuin luulin, Delevingne sanoi puheessa.

Lue myös: Mallikaunotar Cara Delevingnen asun takaosa oli todellinen yllätys - roisia vai tyylikästä?

Lue myös: "Rakastan antaa toiselle nautintoa" - Cara Delevingne suorapuheisena seksielämästään

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat