Kuva: AOP

Emily Ratajkowskin kantaaottava kuva sai fanien mielipiteet jakautumaan rajusti: "Inhottavaa"

09.08.2019 08:15 - Emmi Moilanen

Ratajkowski puhuu Instagram-tilillään naisten oikeuksien puolesta. Sensuelli kuva on jakanut fanien mielipiteet voimaakkaasti puolesta ja vastaan.

Malli Emily Ratajkowski, 28, tunnetaan rohkeista Instagram-kuvistaan, ja osa otoksista myös aika ajoin nostattaa kohun fanien keskuudessa. Nyt Ratajkowski käyttää sosiaalisen median näkyvyyttä puhumalla naisten oikeuksien puolesta.

Tuoreessa Instagram-kuvassaan Ratajkowski poseeraa mustavalkoisessa otoksessa pitsisiin rintaliiveihin pukeutuneena. Hän on nostanut myös kätensä pään taakse, jolloin kainalokarvat paljastuvat. Julkaisunsa yhteydessä Ratajkowski kertoo kirjoittaneensa tekstin Harper’s Bazaar -muotilehteen, jossa kannustaa naisia olemaan juuri sellaisia kuin itse haluavat.

”Anna naiselle mahdollisuus olla mitä ikinä hän haluaa ja niin monipuolisena kuin ikinä voi olla,” Ratajkowski aloittaa ja toteaa aloittaneensa myös lehdessä julkaistun tekstin samalla lauseella.

”Kirjoitin esseen siitä, kuinka tärkeää naisen on saada valita (kuinka hän pukeutuu, mitä hän julkaisee, sheivaako hän vai ei)," hän jatkaa.

Ratajkowski painottaa myös rohkeutta.

”Tehkää omaa juttuanne naiset, ihan sama mitä se on.”

Juttu jatkuu kuvan alla.

Vain puolessa vuorokaudessa julkaisu on kerännyt osakseen yli 1 700 000 tykkäystä ja kommenttikenttä pullistelee seuraajien jättämistä viesteistä. Kuvaa kommentoineet ovat jakautuneet selvästi voimakkaasti kahteen leiriin.

Kommenttien joukossa näkyy paljon kiitoksia, sydämiä ja kannustavia kommentteja. Osa faneista toivoo Ratajkowskin pystyvän kuvalla avaamaan tuomitsevien ihmisten silmät.

”Olet mahtava!”

”Miksi sheivata, jos mielestäsi ei tarvitse?”

”Tämä kuva varmasti auttaa avaamaan useita silmiä.”

”Kyllä, hyvä sinä!”

Osa kommentoijista on puolestaan ollut täysin eri mieltä.

”Kainalokarvojesi ei ole tarkoitettu olemaan tuolla.”

”Naisella ei tulisi olla kainalokarvoja.”

”Inhottavaa.”

Lue myös: Emily Ratajkowski vaihtoi radikaalisti hiustyyliään - katso uusi rohkea otos

Lue myös: Emily Ratajkowski ottaa alastonkuvalla kantaa kohuttuun aborttilakiin: Meillä on oikeus vartaloomme

Lue myös: Emily Ratajkowskin tuoreet muotikuvat saivat fanien leuat loksahtamaan: "Vau, tämä on jo taidetta"

Kilpailut

Uusimmat