Kuva: AOP

Supertähti Beyoncén somekuvat saivat huhut liikkeelle - "Miksi piilottelet mahaasi?"

09.08.2019 14:15 - Milena Raappana

Fanit ovat varmoja, että tähti yrittää viitata kuvilla suuriin uutisiin.

Supertähti Beyoncén, 37, seuraajat ovat varmoja, että laulaja on raskaana. Spekulaatiot lähtivät liikkeelle artistin Instagramissa julkaisemasta kuvasarjasta. 

Uutta Leijonakuningas-elokuvaa tähdittävä Beyoncé julkaisi kuvia, joissa hän poseeraa lilassa asukokonaisuudessa ja toisessa pitää käsiään mahansa päällä. Fanit ovat varmoja, että poseeraus ja asukokonaisuuden väri on salainen viesti isosta uutisesta, joka tässä tapauksessa olisi raskaus. 

"Miksi piilottelet mahaasi?"

"Tämä on hänen ilmoituksensa raskaudesta. Tiedätte, että Beyoncé on todella ovela."

"Antakaa minun etsiä kaikki merkitykset violetille ja jutut, jotka viittaavat siihen. Tämä on vihje!"

"Violetti viittaa kuninkaallisuuteen. Albumin kansikuvassa on sikiö. Hän saa poikavauvan, joka voi leikkiä Sir-pojan kanssa."

Laulajatähdellä on yhdessä räppäri Jay Z:n, 49, kanssa kolme lasta Blue Ivy, 7, ja kaksivuotiaat kaksoset Rumi ja Sir Carter. Pariskunta ei ole vahvistanut spekulaatioita ja tuskin tätä tulee tekemäänkään. Beyoncé tunnetusti pitää yksitysasiat pois julkisuudesta ja sen sijaan antaa valokeilojen kohdistua työprojekteihinsa. 

Jos kuitenkin tähti olisi raskaana, kaksikko saisi neljännen lapsensa, mikä on tietyllä tapaa spesiaalia. Neljä on nimittäin Beyoncén ja Jay Z:n onnennumero. He molemmat Beyoncén äidin Tina Knowlesin, 65, lisäksi ovat syntyneet 4. päivä ja pariskunnan hääpäivä on 4. huhtikuuta. Numero neljä näkyy myös lapsissa, sillä Bluen toinen nimi on Ivy, joka viittaa roomalaiseen numeroon IV eli neljään. Lisäksi Jay Z:n vuonna 2017 julkaistu albumi kantaa nimeä 4:44

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Beyoncé sai fanit pauloihinsa tuoreilla kuvilla, mekon näyttävä halkio hurmaa: "Jumalatar-vibat!"

Lue myös: Beyoncé julkaisi kappaleen Leijonakuningas-elokuvasta, fanit ylistävät: "Uskomattoman kaunis!"

Lue myös: Kuin mini-Beyoncé! Supertähden 7-vuotiaan tyttären tanssiesitys ihastuttaa, katso video

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat