Kuvankaunis Disney-näyttelijä jätti rintaliivit pois valkoisen topin alta - kuvilla tärkeä viesti

15.08.2019 20:15 - Senni Loikala

Dove Cameronin tuoreet Instagram-päivitykset ovat saaneet miljoonia tykkäyksiä.

Disney Channelin Liv and Maddie -komediastasarjasta parhaiten tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä Dove Cameron, 23, julkaisi keskiviikkona lähemmäs 30 miljoonan seuraajan Instagram-tilillään kaksi päivitystä, joissa oli hänen ottamansa selfie. Cameron oli pukeutunut valkoiseen toppiin ja jättänyt rintaliivit alta pois. Hänen nänninsä näkyivät läpi paidasta.

Päivityksillä Cameron tahtoi kiinnittää huomiota feminismiin. ”Naisilla on takanaan historia, jossa heitä on systemaattisesti vaimennettu. Kollektiivinen henkisyytemme on laajalti turmeltunut, jotta se vastaisi miesten ja valtaa pitävien tarpeita. Tällä on vahva vaikutus tyttöjen itsetuntoon ja siihen, millaisia naisia heistä kasvaa”, näyttelijä aloittaa kirjoituksensa ja kertoo, että uskoo tämän vaikuttavan negatiivisesti esimerkiksi tärkeisiin elämänvalintoihin, tuleviin parisuhteisiin ja taloudelliseen pärjäämiseen.

Tyttömme ansaitsevat parempaa”, Cameron toteaa päivityksessä ja kannustaa naisia arvostamaan itse itseään ja hyödyntämään koko potentiaalinsa rohkeasti:

Tällaisina aikoina naiset saavat katsoa itseään uudella tavalla, kunnioitus ja lahjakkuudet edellä. Täytä itsesi naiseudella ja ilmaise sitä, omaksu itsesi tällä tavoin tänään!

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Näyttelijän päivitykset ovat kolahtaneet somekansaan. Kaksi päivitystä on saanut yhteensä lähemmäs seitsemän miljoonaa tykkäystä kuvapalvelussa.

Keskustelu on myös käynyt kuumana. Päivityksillä on yhteensä noin 80 000 kommenttia. Monet ovat ilahtuneet, että Dove Cameron puhuu avoimesti feminismin puolesta. Toisin ajattelevat ovat myös kertoneet omista mielipiteistään.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Uutisoimme aiemmin Dove Cameronin järisyttävästä muodonmuutoksesta. Pääset juttuun tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat