Kuva: AOP

Dwayne Johnson meni naimisiin! Katso upeaakin upeammat hääkuvat

19.08.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Action-tähti on mennyt naimisiin Lauren Hashianin kanssa.

Action-näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson, 47, on mennyt naimisiin Lauren Hashianin, 34, kanssa. Johnson on jakanut upeita hääkuvia Instagram-tilillään. Kuvatekstistä selviää, että pariskunta meni naimisiin eilen sunnuntaina Havaijilla. The Sun kirjoittaa, että pari sanoi toisilleen tahdon salaisessa seremoniassa.

Tunnelmalliset hääkuvat pääset katsomaan alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Pariskunta tapasi vuonna 2006, kun Johnson kuvasi The Game Plan -elokuvaa. Johnson oli tuolloin vielä Dany Garcian kanssa, mutta pari erosi vuonna 2007. Pian eron jälkeen Johnson alkoi tapailla nykyistä vaimoaan.

Dwayne Johnson ja Lauren Hashian saivat ensimmäisen lapsensa Jasminen joulukuussa 2015. Heidän toinen tyttärensä Tiana syntyi huhtikuussa 2018. Dwayne Johnsonilla on myös 18-vuotias Simone-tytär edellisestä avioliitostaan.

Dwayne Johnson tuli alun perin tunnetuksi vapaaottelijana. Sittemmin miehestä on tullut Hollywood-tähti, ja hänet on nähty muun muassa Fast & Furious -leffasarjassa ja Jumanji: Welcome to the Jungle -elokuvassa. Lauren Hashian on laulaja-lauluntekijä.

Lue myös: Supertähti Dwayne "The Rock" Johnson osallistui mielenilmaukseen - "Kyse on ihmisyydestä"

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson sai erikoisen kunnian - useat fanit raivostuivat

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat