Kuva: AOP

Tuukka Temonen paljastaa tulevan elokuvansa tähdet - pääroolissa oma vaimo

20.08.2019 13:02 - Henna Koste

Aika jonka sain -elokuva saa ensi-iltansa maaliskuussa.

Ohjaaja Tuukka Temosen Jari Sarasvuosta kertova Valmentaja-elokuva ei yltänyt odotettuhin katsojalukuihin. Temosen seuraava elokuva kertoo paralympiaratsastaja Jaana Kivimäen tarinan. Vakavan onnettomuuden jälkeen Kivimäki halvaantui puoliksi, mutta halusi edelleen tähdätä alansa huipulle. 

Lokakuussa Temonen kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että näyttelijäkiinnityksiä ei oltu vielä tehty. Tuolloin ohjaaja kertoi, että hänellä oli selkeä näkymys siitä, kenet hän haluaa päärooliin. 

- Näyttelijä on tietoinen haaveestani. Ihan varmasti saan hänet, mutta tietenkin se on rahasta, mahdollisuuksista ja aikatauluista kiinni, Temonen sanoi salaperäisesti. 

Tuoreessa Instagram-päivityksessään Temonen valottaa lisää elokuvasta.

"Tänään se sitten alkaa, Aika jonka sain -elokuvan kuvaukset. Somemme myös aktivoituu päivittäisillä tuotantokuvilla. Tässä kohtaan koko tuotantoryhmä haluaa kiittää ennakkoluulottomia kumppaneita, jotka mahdollistavat tämän elokuvan tekemisen", Temonen kirjoittaa kuvatekstissä. 

Pääroolissa nähdään Temosen vaimo, näyttelijä Olga Temonen, joka on tuttu kasvo monista sarjoista. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi Salatuista elämistä

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne ja Satu Silvo. Elokuva saa ensi-iltansa maaliskuussa 2020. 

Lähde: Tuukka Temonen Valmentaja-elokuvan odotettua pienemmistä katsojaluvuista: "Tässä isoin syy"

Kilpailut

Uusimmat