Kuva: AOP

Maailman suosituin tubettaja meni naimisiin - "Tämän onnellisempi ei voi olla"

20.08.2019 15:42 - Iiro Myllymäki

Ruotsalainen PewDiePie on jakanut hääkuvia sosiaalisessa mediassa.

Maailman suosituin YouTube-tähti PewDiePie, eli ruotsalainen Felix Kjellberg, 29, on mennyt naimisiin. Mies kertoo asiasta Twitter-tilillään. Kjellberg on vannonut valat Marzia Bisogninin kanssa. Pariskunta meni naimisiin eilen maanantaina.

Me olemme naimisissa! Tämän onnellisempi ei voi olla. Olen niin onnekas, kun saan jakaa elämäni tämän upean naisen kanssa”, mies kirjoittaa päivityksessään.

Päivitykseen mies on jakanut neljä tunnelmallista hääkuvaa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Miehen päivityksiin on sadellut onnitteluja. Jopa Ruotsin virallinen Twitter-tili on rientänyt jättämään kommenttinsa.

Myös Marzia Bisognin on jakanut sosiaalisessa mediassa tunnelmia häistä.

”Tasan kahdeksan vuotta ensitapaamisemme jälkeen juhlimme häitämme läheisimpien ystäviemme ja perheidemme kanssa. Se oli mitä kaunein päivä, jota vaalin ikuisesti”, nainen kirjoittaa Instagram-päivityksessään. Tämän päivityksen näet alta. Jos se ei jostain syystä näy, klikkaa tästä.

Myös Bisognin on YouTubesta tuttu. Hän tosin lopetti YouTube-videoiden tekemisen viime vuoden lokakuussa. The Verge -sivuston mukaan naisella oli tuolloin 7,4 miljoonaa tilaajaa palvelussa.

YouTuben palkkakuningas

Pelivideoita YouTubessa julkaiseva PewDiePie on palvelun suosituin yksittäinen tubettajapersoona. Miehellä on parhaillaan noin 99,5 miljoonaa tilaajaa. Ainoastaan yksi kanava on tilaajamäärissä katsottuna suositumpi. Tämä on intialainen T-Series. Musiikkivideoita julkaiseva kanava on ainoa, joka on ylittänyt palvelussa 100 miljoonan tilaajan rajan. PewDiePie piti pitkään hallussa ykköspaikkaa ja hän onnitteli T-Series-kanavaa vallan vaihtuessa omalla musiikkivideolla.

Felix Kjellberg on YouTuben ehdoton palkkakuningas, The Sun kirjoittaa. Miehen kerrotaan tienaavan kuukaudessa noin 7,2 miljoonaa euroa. Tämä summa kertyy paitsi YouTube-mainonnasta, myös miehen fanituotteiden myynnistä. Toiseksi eniten tubettamisella tienaa Dude Perfect -ryhmä, joka jakaa YouTubessa pääasiassa urheilullisia trikkailuvideoita. Ryhmä tienaa videoistaan kuukaudessa noin 3,1 miljoonaa euroa.

Lue myös: Tubettaja jakoi vahingossa editoimattoman koiravideon nettiin, materiaali järkyttää - "Olet hirviö"

Lue myös: YouTube-tähti julkaisi kuvan siitä, miltä äitiys todella näyttää - somessa ihastellaan

Lähteet: LADbible, Wikipedia, The Sun, The Verge

Kilpailut

Uusimmat