Kuva: Emmi Moilanen

Kuvat Sannin hiustyyleistä vuosien varrelta koottiin yhteen: "Nyt olen linjassa itseni kanssa"

01.09.2019 11:15 - Senni Loikala

Uutta musiikkia kesällä julkaissut Sanni kertoo, että hänen hiustyylinsä kuvastaa hänen sisäistä maailmaansa.

Poptähti Sanni, oikealta nimeltään Sanni Kurkisuo, 26, värjäsi hiuksensa punaisiksi noin puolitoista vuotta sitten, Pornoo-kappaleensa julkaisun aikoihin. Artisti kertoo Voice.fi:n haastattelussa, mikä on hänen kirkkaana hohtavan hiusvärinsä salaisuus.

- Freesaan hiuksiani kerran parissa tai kolmessa viikossa, jos keikkailen jatkuvasti. Jos esiintymisiä ei ole usein, ei hiuksia tule huollettua niin tiuhaan. Pitää niidenkin antaa levätä välillä.

Vuosien varrella Sanni on uudistanut hiustyyliään rohkeasti useita kertoja. Hänen kutreissaan on ollut sinisen ja violetin eri sävyjä, ja yhdessä vaiheessa artisti viihtyi vihreissä hiuksissa.

- Värjääminen ei ole kuluttanut hiuksiani kovin paljon, eivät nämä ole menneet tämän hurjemman näköiseksi, vaikka minulla on ollut kaikki maailman värit päässäni, artisti tuumaa.

Voice.fi yhteen kuvia siitä, miten Sannin hiustyyli on muuttunut ajan mittaan. Katso alta kuvat vanhimmasta uusimpaan.

Sanni julkaisi Sotke mut -esikoisalbuminsa vuonna 2013. (kuva: Voice.fi)

Sanni alkuvuonna 2016. (kuva: Voice.fi)

Joulukuussa 2016 artistin hiustyvi oli violetti. (kuva: Senja Rapila)

Sanni esitteli Instagramissa uuden vihreän hiusvärinsä vuoden 2017 lopulla. 

Sanni värjäsi hiuksensa punaisiksi kesällä 2018. Välillä artisti on edustanut myös punaisissa kulmakarvoissa. (kuva: Iiro Myllymäki)

Uransa alkuvaiheessa Sannin hiukset olivat vaaleat. Voisiko hän kuvitella vielä palaavansa samanlaiseen hiustyyliin kuin tuolloin?

- Joskus sanoin, etten ikinä värjäisi punaista tukkaa, joten never say never. Voisi se välillä ehkä olla hauskaakin, jos hiukset olisivat luonnollisen väriset.

Toistaiseksi punainen hiusväri tuntuu Sannista omalta. Hän ei kuitenkaan tahdo sulkea mitään vaihtoehtoja pois.

- Kun katson peiliin, minusta tuntuu, että olen linjassa itseni kanssa. Näytän siltä, miltä sisälläni tuntuu. Sinisten hiusten kohdalla tunsin pitkään samalla tavoin, kunnes yhtenä päivänä tajusin, ettei se väri enää kuvastanut minua. Voi siis olla, että vuoden päästä haluan olla blondi, kuka tietää, artisti pohtii.

Sanni julkaisi kesäkuussa neljännen albuminsa, Tripin. Levy nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja on siitä lähtien pysynyt listalla kymmenen parhaan albumin joukossa.

Lue myös: Sannin massiivinen lavashow hiljensi keikkatahtia: "Haluan hengailla kavereideni kanssa"

Lue myös: Sanni paljasti biisit, joista hän saa eniten palautetta: 'Se hurjistutti ihmisiä ennen julkaisua'

Lue myös: Sanni näyttää jälleen mallia megatrendistä: 90-luvun hittikengät tekivät paluun!

Kilpailut

Uusimmat