Kuva: AOP

Traagisesti kuolleen laulaja Aaliyahin vahanukkeen kajottiin - perhe vetoaa ihmisiin somessa

28.08.2019 08:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aaliyahin vahanukkea on muun muassa meikattu ilman lupaa.

Edesmennyt r’n’b-tähti Aaliyah on saanut oman vahanukkensa Las Vegasin Madame Tussaudsin vahakabinettiin. Vahanukke julkistettiin vasta viime viikolla, mutta jo nyt se on houkutellut puoleensa epätoivottavaa käytöstä.

Brittiläinen Metro-lehti kirjoittaa, että Aaliyahin Twitter-tilillä laulajan perhe on julkaissut vetoomuksen asiaan liittyen. Päivityksessä on jaettu kaksi kuvaa, joista toisessa nähdään, että Aaliyahin vahanuken hiuksia on siirrelty. Toisessa kuvassa nähdään, kuinka eräs vahakabinettikävijä meikkaa vahanuken huulia.

”Pyydämme Aaliyahin vahanukkea katsomaan meneviä kohtelemaan sitä kunnioituksella. Tämä on vuosien työn tulos, kun fanit ovat toivoneet nukkea ja hänen perheensä on asiaa tukenut. Kuvissa nähtävä toiminta on epäsopivaa eikä se ole hyväksyttävää”, Aaliyahin Twitter-tilillä kirjoitetaan.

Voit katsoa päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Aaliyahin vahanukke on mallinnettu naisen Try Again -musiikkivideon lookista. Päivityksen kommenteissa monet naisen fanit ovat ilmaisseet pettymyksensä siihen, miten nukkea on kohdeltu. Kommenteissa on ehdotettu, että nukke voitaisiin siirtää lasivitriiniin suojaan ihmisten kosketuksilta.

Vahanukke on tehty tiiviissä yhteistyössä Aaliyahin veljen Rashad Haughtonin kanssa. Mies oli mukana päättämässä, millainen poseeraus ja look vahanukelle tulee. Mies on myöntänyt, että vahanuken suunnittelu oli "tunteellinen prosessi".

Aaliyah menehtyi traagisesti vuonna 2001 lento-onnettomuudessa Bahamalla. Nainen oli kuollessaan vasta 22-vuotias.

Lue myös: Ariana Granden "hirvittävä" vahanukke herättää epäuskoa netissä - tähdeltä hauska kommentti

Lue myös: Khloé Kardashian sai oman vahanukkensa - tunnistatko aidosta?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat