Kuva: Youtube

Miten Avengers: Endgame -leffan lopputaistelu todella kuvattiin? Katso upea video kulissien takaa

29.08.2019 12:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Video näyttää tietokonegrafiikan voiman.

Avengers: Endgame -supersankarielokuva on rikkonut useita ennätyksiä saatuaan ensi-iltansa viime huhtikuussa. Marvelin ja Disneyn suurtuotanto on luonnollisesti täynnä visuaalista tykitystä, ja elokuvan visuaalisista efekteistä vastasi Dan DeLeeuw. Marvel on nyt tarjonnut YouTube-kanavallaan ihmisille katsauksen siihen, miltä elokuvan kuvauksissa näytti ja minkä näköisiksi kohtaukset saatiin tietokonegrafiikan ansiosta.

Video keskittyy näyttämään, miten elokuvan lopputaistelu koottiin yhteen. Videolta ilmenee, että näyttelijöitä kuvataan vihreää taustakangasta vasten ja lavastus tapahtuu pitkälti tietokonegrafiikalla.

Voit katsoa alta muutaman ennen-jälkeen-otoksen kuvauksista.

(kuva: Youtube)

(kuva: Youtube)

(kuva: Youtube)

(kuva: Youtube)

(kuva: Youtube)

(kuva: Youtube)

Syvemmälle elokuvan loppukohtauksen kuvauksiin ja visuaalisiin efekteihin pääset sukeltamaan alla olevalta YouTube-videolta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Avengers: Endgame on noussut kaikkien aikojen tuottoisimmaksi elokuvaksi. Ennätystä ehti pitää kymmenen vuotta hallussaan scifi-seikkailu Avatar. Kun ennätys kirjattiin Guinnessin ennätystenkirjaan, supersankarileffa oli tuottanut maailmanlaajuisesti noin 2,5 miljardia euroa. Avengers: Endgame pokkasi itselleen myös ennätykset kaikkien aikojen tuottoisimmasta avausviikonlopusta sekä maailmanlaajuisesti että Yhdysvalloissa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Auts! Avengers-tähti Chris Pratt julkaisi kivuliaan näköisen kuvan

Lue myös: Gwyneth Paltrow unohti näytelleensä menestysleffassa - totuus selvisi, video reaktiosta leviää

Lähteet: Variety, Guinness World Records

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat