Kuva: Eeva Helenius

Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ei kavahda seksikohtauksia - "Se vain suoritetaan"

30.08.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Naisen mielestä Salattujen elämien seksikohtaukset tehdään hyvällä maulla.

Salatut elämät on palannut kesätauon jälkeen ohjelmistoon. Draamasarja on viihdyttänyt ja puhuttanut suomalaisia jo 20 vuoden ajan, ja meno tuskin on ainakaan rauhoittumaan päin.

Jasmin Voutilainen, 24, näyttelee sarjassa Aino Kaukovaaraa. Ensin Voutilainen nähtiin Salattujen elämien oheiselokuvassa Nightmare 2 - painajainen jatkuu vuonna 2014, ja vuosi sitten Voutilaisen hahmosta tuli osa Pihlajakadun vakiokalustoa itse tv-sarjassa. Jasmin Voutilaiselle kyse on unelmatyöstä.

- Olen odottanut koko kesän, että pääsen takaisin töihin, Voutilainen sanoo Voice.fi:lle Salattujen elämien syyskauden pressitilaisuudessa.

Salkkarit onnistuu aina silloin tällöin kohauttamaan käänteillään, ja esimerkiksi sarjan seksikohtaukset ovat olleet joillekin liikaa. Myös Jasmin Voutilaiselle seksikohtausten kuvaaminen on tullut sarjan myötä tutuksi. Koska ne ovat olleet naiselle uusia ja outoja tilanteita, hän on miettinyt näitä kohtauksia etukäteen enemmän kuin muita. Hän ei kuitenkaan sano, että seksikohtausten kuvaaminen olisi ollut hankalaa. Hän tiedostaa, että tällaisetkin kohtaukset ovat vain luonteva osa näyttelijäntyötä ja henkilöhahmon kaarta. Voutilainen kuvailee Aino-roolihahmoaan hieman ”kevytkenkäiseksi”, joten seksikohtaukset ovat perusteltuja.

- Kaikki on niissä kohtauksissa mietitty tarkkaan etukäteen. Se on tosi teknistä, Voutilainen luonnehtii.

Näin ollen seksikkyys on kuvaustilanteista kaukana.

- Ei siinä ajattele, että nyt me tässä sekstaillaan. Enemmänkin se vain suoritetaan. Pitää totta kai mennä uskottavasti tietynlaiseen moodiin, Voutilainen kertoo.

"Ei mitään K18-kohtauksia"

Naisen mukaan kaikki sarjan näyttelijät ovat keskenään hyviä kavereita. Yhteisön rentoa tunnelmaa on kiittäminen siitä, että seksikohtaustenkaan kuvaaminen ei muutu vaivaannuttavaksi ja jännittäväksi.

Jasmin Voutilainen päätyi kuvaamaan seksiin viittaavaa kohtausta jo Nightmare 2 -elokuvassa. Tuolloin sarjan hahmot Janne ja Tale harrastivat kimppakivaa Voutilaisen esittämän Ainon kanssa, mutta valkokankaalla nähtiin vain tilanteet ennen varsinaisia petipuuhia ja niiden jälkeen. Silti jo tämä kiusoitteleva ryhmäseksiviittaus riitti ylittämään uutiskynnyksen. Jasmin Voutilaisen mielestä kaikki hänen kuvaamansa seksikohtaukset ovat pysyneet hyvän maun rajoissa, eikä nainen suostuisi muunlaisia kohtauksia tekemäänkään.

- Eivät nämä ole mitään K18-kohtauksia. Seksikohtauksissa ei näy oikeastaan ollenkaan paljasta pintaa.

Alta voit katsoa yhden Jasmin Voutilaisen kuvaaman seksikohtauksen.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar kesän kuumimmassa kauneustrendissä - myös muut suomalaistähdet hurahtivat, katso

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilaisen festarityyli ihastuttaa somessa: "Kaunein!"

Kilpailut

Uusimmat