Kuva: Senja Rapila

Jannika B riemuitsee somessa: "Torille!"

05.09.2019 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jannika B ei halunnut puolisonsa tekemiä kappaleita levylleen.

Laulaja Jannika B, 34, riemuitsee Instagram-sivullaan.

Tähti julkaisi videon, jossa väläytellään kohtauksia kulissien takaa, ja kertoo videon tekstissä, että nyt on syytä juhlaan. Syy Jannika B:n iloon on nimittäin se, että hänen maaliskuussa julkaistu albuminsa Toinen Nainen on myynyt kultaa.

"Eilen huomattiin, että Toinen nainen -albumini on kesän aikana myynyt kultaa. Vaikka se on super hieno juttu niin mikään ei vedä vertoja sille, mitä teidän kanssa keikoilla koetaan. Esimerkiksi tällä videolla näkyvät hetket ovat arvokkaampia, kuin yksikään jalometallitaulu seinälläni. Kiitos kun kuuntelette, kiitos kun käytte keikoilla, kiitos kaikille jotka tätä levyä kanssani tekivät! #torille!", Jannika B kirjoittaa julkaisussa. 

Useat fanit onnittelevat laulajatarta.

"Onneksi olkoon, olet kultalevysi ansainnut!"

"Paljon onnea!"

"Upea juttu! Olet antanut niin paljon monelle, ilossa kuin surussakin"

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Vuoden alussa paljastui, että Jannika B ei ottanut puolisonsa Toni Wirtasen kirjoittamia kappaleita levylleen. Wirtanen julkaisi keväällä Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi Jannika B:n levynteosta kumppanin näkökulmasta.

Tuota on vasaroitu kasaan erilaisten tunteiden ristipaineessa yli kolme vuotta. Härkänen retki, mutta kyllä tuli hyvä! Helkkarin hyvä”, Toni Wirtanen kirjoitti ja paljasti, että yritti kirjoittaa levylle lyriikoita, mutta turhaan. ”Koitinhan minäkin raapia sinne muutaman rallin, mutta taiteilija hyllytti veisut. Jos on oma vahva visio, niin eipä siinä auta. Ymmärrän itse asiassa todella hyvin tuon. Parempi tuosta tuli näin ja lopputulos ratkaisee.

Toni Wirtanen seurasi Jannika B:n levynteon kaikkia vaiheita ja kertoi olevansa ylpeä vaimonsa tavasta työskennellä.

Tuosta levystä voi todella olla ylpeä. Enemmän kuin ylpeä olen vaimostani, joka sen on tehnyt! Ilman kompromisseja, tinkimättömästi ja omilla ehdoillaan. Arvostan sitä ihan helkkaristi artistissa kuin artistissa ja tässä tapauksessa vieläkin enemmän, koska olen saanut seurata prosessia ainutlaatuiselta näköalapaikalta. Hyvinä ja pahoina päivinä.

Lue myös: Toni Wirtanen sai Jannika B:ltä näpeilleen: "Jos on vahva visio, eipä siinä auta"

Lue myös: Jannika B stressaantui juuri ennen keikkaa - 3 asiaa meni täysin pieleen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat