Kuva: AOP

Plusmalli Tess Holliday marssi catwalkille ja sai nettivihat päälleen - vastasi napakasti takaisin

09.09.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Tess Holliday ei omasta mielestään kannusta ketään ylipainoisuuteen.

Kehopositiivisuuden sanansaattaja Tess Holliday, 34, nähtiin mallina New Yorkin muotiviikoilla Chromat-merkin muotinäytöksessä. Kyseinen muotibrändi on tunnettu siitä, että se ei suosi vain yhdentyylisiä malleja vaan haluaa rikkoa muotimaailman rajoja muun muassa mallien koon ja iän suhteen.

Tess Holliday nähtiin catwalkilla valkoisessa mekossa, johon oli kirjoitettu useaan kohtaan ”sample size”. Kyseessä vaikutti olevan suora kannanotto vaateteollisuuden kokostandardeihin.

”Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kävelin ison merkin show’ssa New Yorkin muotiviikoilla”, Holliday hehkuttaa Instagram-tilillään.

Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Myös Allure-muotilehti jakoi kuvan Tess Hollidaysta muotinäytöksessä kehuvan kuvatekstin kera. Tähän päivitykseen eräs nainen on kommentoinut kriittiseen sävyyn.

”On yhtä vaarallista mainostaa ylipainoa kuin anoreksiaa”, kommentoija kirjoittaa.

Tess Holliday on itse käynyt vastaamassa kyseiseen viestiin.

”Missä kohtaa tässä päivityksessä tai omalla sivullani kehotan ihmisiä olemaan lihavia? Vai häiritseekö pelkkä olemassaoloni sinua, koska et ole tyytyväinen itseesi?” Holliday kirjoittaa.

Tess Holliday puhuu aktiivisesti itsensä rakastamisen ja hyväksymisen puolesta sosiaalisessa mediassa. Hiljattain nainen jakoi itsestään saliselfien, koska hän haluaa haastaa käsitystä siitä, että ylipainoiset ihmiset eivät voisi olla terveitä ja aktiivisia.

”Aion jatkossakin näyttää, että oman kroppansa rakastaminen, oli se sitten missä kunnossa tahansa, on elintärkeää. Voit treenata vaikka kuinka paljon, mutta jos vihaat itseäsi, mikään painonpudotus ei riitä korjaamaan sitä”, Holliday kirjoittaa. Tämän päivityksen voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Miley Cyrusin videolla esiintyy alaston, 172-kiloinen malli Angelina - puolustautuu nyt kritiikiltä

Lue myös: Ultraplusmalli Tess Hollidayn uimapukukuva aiheutti somemyrskyn: "Tuo ei ole terveellistä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat