Kuva: AOP

MS-tautia sairastavan näyttelijätähden pakarakuva jakoi mielipiteitä: 'Alat menettää järkesi'

10.09.2019 17:15 - Milena Raappana

Näyttelijä Selma Blair vastasi kuitenkin kritisoijille humoristisella tyylillä.

MS-taudin kanssa kamppaileva näyttelijä Selma Blair, 47, julkaisi Instagram-tilillään hassuttelevan kuvan, joka on saanut ristiriitaisen vastaanoton. 

Kuvassa taannoin sairautensa takia päänsä kaljuksi ajellut tähti poseeraa ilman housuja pastellinsävyinen neuletakki yllään. Kuva on otettu takaapäin, joten Blairin pakarat ovat kuvassa etualalla ja kriittiset paikat hän peittää ravun muotoisella käsilaukulla. 

Lähes 240 000 tykkäystä kerännyt kuva on jakanut vahvasti mielipiteitä. Blair on saanut kannustavia ja ihannoivia kommentteja, joissa kehutaan hänen rohkeuttaan ja vahvuuttaan. Osa seuraajista on kuitenkin sitä mieltä, että näyttelijän kuva on mauton ja hän on menettänyt arvokkuutensa. 

Blair on kuitenkin käyttänyt aikaa ja vastannut suurimmalle osalle kommentoijista. Hänen viesteistään kritisoijille paistaa ironia eikä hän ota niitä kovinkaan vakavasti. 

"Kaikella kunnioituksella alat menettää järkeäsi nainen... surullista. Minä todella rakastin sinua, kun olit täysjärkinen", eräs seuraaja kommentoi, johon Blair vastasi: 

"Kiitos paljon. Mieleni on aivan okei."

Toinen taas kirjoitti kuvaan: "En ymmärrä tätä, mutta se on vain minun mielipiteeni. Sinulla on vaikea sairaus, mutta älä menetä arvokkuuttasi Selma. Ymmärrän kyllä tarpeen shokeerata."

Tähän Blair vastasi napakasti: "Minusta se on haavoittuvainen, humoristinen, outo ja kiinnostava muotikuva. Pidän siitä."

Kolmas käski Blairia pukemaan housut jalkaansa. Näyttelijä jatkoi tämänkin kommentin kohdalla humoristista linjaansa ja vastasi:

"Minulla ei ole yksiäkään. Voitko uskoa! Minimalismia."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun näyttelijää kritisoidaan pakaroidensa kuvaamisesta. Blair julkaisi aiemmin Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hyppää uima-altaaseen pää edellä. Otoksessa näkyvät vain hänen takamuksensa ja jalkansa ja tästä syntyi äläkkä sosiaalisessa mediassa. Näet kuvan alta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Vakavasti sairastunut Selma Blair kuvattiin ensimmäistä kertaa diagnoosin jälkeen - sädehti kauniina

Lue myös: Julmia aikeita -kaunottaren vakava sairaus etenee - avautui voinnistaan somessa

Lue myös: Selma Blair pääsiäistunnelmissa - katso ihastuttavat kuvat näyttelijästä pupunkorvat päässä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat