Kuva: Senja Rapila

Isänä viihtyvä Elastinen: "Asiat ovat saaneet erilaiset mittasuhteet"

11.09.2019 19:11 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Elastinen esiintyy tänään illalla Elämä Lapselle -konsertissa.

Räppäri Elastinen, 38,  on yksi Elämä Lapselle -konsertin esiintyjistä. Mies odotti Hartwall Arenan -takatilassa keikkaansa innolla, sillä luvassa on tuplaesiintyminen.

- Huippuilta tulossa ja paljon tulee tapahtumaan. Vedän itse kahdesti lavalla, kerran Jukka Pojan kanssa ja kerran itsekseni. Olen esiintynyt ensimmäisen kerran tässä konsertissa vuonna 2000 ja sen jälkeen olen tullut aina paikalle kun on pyydetty. Viimeiset kuusi vuotta olen ollut myös Kummien hallituksessa mukana ja olen vähän niin kuin järjestämässä näitä bileitä.

- Vuosien saatossa on tullut kohdattua hurjia tarinoita ja koskettavia hetkiä. Tämänkin päivän kohokohta on se, kun potilaita tulee tuonne aitoon katsomaan konserttia ja pääsen heitä moikkaamaan siellä. Heille tätä tehdään.

Elastinen sai ensimmäisen lapsensa viime vuonna ja nyt toinenkin on tulossa. Artisti myöntää, että Kummien tukemien perheiden koskettavat tarinat vaikuttavat nyt aivan eri tavalla

- Aivan valtava ero siihen on. Koko tämä asia on saanut aivan erilaiset mittasuhteet, kun itse on tullut isäksi. Tarinat ovat aina vain puhuttelevempia.

Suomen vanhin räppäri

Elastinen kertoo haastattelussa, että hänestä hip hop -musiikki voi hyvin tällä hetkellä.

- Suomessa tekijöitä on paljon. Hirveästi löytyy monipuolisuutta niin kotimaassamme kuin ulkomaillakin.

Yhden artistin Elastinen nostaa muiden tekijöiden joukosta.

- Pakko nostaa esille Gettomasan nousu tänä vuonna, mikä on tehnyt muhun suuren vaikutuksen, Elastinen hymyilee.

Elastisen hyvä ystävä Jare Tiihonen, eli Cheek, lopetti uransa viime vuoden elokuussa ja Elastinen oli esiintymässä Cheekin jäähyväiskonsertissa. Elastinen sanoo, että Cheek jätti vaikuttavan jäljen suomalaiseen rap-musiikkiin.

- Olemme edelleenkin tekemisissä ja treffailemme paljon. Minusta Cheek jätti ison jäljen ja kaikki se, mitä hän teki, oli vaikuttavaa. Minusta tuntuu, että nyt muiden on hyvä jatkaa siitä, mihin Jare jäi.

Elastisella on tulevaisuudelle omia tavotteita, vaikkakin iltapäivälehdet olivat ehtineet nostaa esille jo yhden.

- Jossain lehdessä luki juuri, että meikäläisen tavoitteena on olla Suomen vanhin räppäri ja kohtahan varmaan sitä olenkin! Minun tavoite on kuitenkin jatkaa musan tekemistä ja antaa jengille fiiliksiä sekä kokea itse elämää parhaimmillaan.

Elämä Lapselle -konsertti

MTV3

Kello 20.00

Lue myös: Elastisen lapsi huomasi isänsä yhdennäköisyyden dinosaurukseen - katso hauska kuva

Lue myös: Elastinen ei pelkää vuodattaa kyyneleitä: "Ei ole tavanomaista raottaa herkkyyttä räppipiireissä"

Kilpailut

Uusimmat