Kuva: AOP

One Direction -tähden kommentti radiolähetyksessä hämmentää somessa: "Kukaan ei nauranut"

13.09.2019 13:45 - Milena Raappana

Louis Tomlinsonin kommentti entisen bänditoverin seksielämästä kummastutti somekansaa.

Entisen One Direction -poikabändin jäsen Louis Tomlinsonin, 27, kommentti suorassa radiolähetyksessä on kohauttanut ja hämmentänyt sosiaalisessa mediassa. 

Laulaja oli Australialaisen radiokanavan Smallzy's Surgery -ohjelmassa, jonka juontaja Smallzy kysyi ensin Tomlinsonilta, onko tämä tulossa keikalla Australiaan lähiaikoina ja pyysi artistia antamaan aiheesta rohkean lausunnon. Kun Tomlinson vastasi hieman ympäripyöreästi, että toivoo aina pääsevänsä keikkailemaan Australiaan, Smallzy kirjaimellisesti pyysi provokatiivista lausuntoa.

"Tarvitsen otsikon, jotain provokatiivisempaa. Tarvitsen lausonnon, jossa sanot: 'Ehdottomasti! Olen varannut jo lennot.' ja sitten meidän ei tarvitse mennä yksityiskohtiin", Smallzy sanoi nauraen. 

Tomlinsonin vastaus juontajan painostukseen on kummastuttanut somekansaa. Hän ensin epäröiden ja skeptisesti kysyi, voivatko he tehdä niin ja antoi täysin aiheesta poikkeavan lausunnon:

"Kun olin One Directionissa, joskus keksimme päästämme henkilöitä, joiden kanssa Nial olisi muka maannut kiertueen aikana."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nial Horan on myös entinen One Direction -yhtyeen jäsen, joka on deittaillut muun muassa Ellie Gouldingin ja Hailee Steinfieldin kanssa. Kukaan ei tiedä, oliko Tomlinsonin kommentti vain päästä heitetty ja vastaus Smallzyn pyyntöön saada raflaava otsikko vai oliko hän tosissaan. 

Twitterissä osa käyttäjistä ei ole ymmärtänyt koko lausunnon merkitystä ja monesta kommentti oli mauton eikä ollenkaan hauska. 

"Oliko tämän tarkoitus olla hauska? Kukaan ei nauranut."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ymmärrä tätä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän on liian typerä. Hän ei edes ymmärtänyt kysymystä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: One Direction -tähti Louis Tomlinsonin pikkusiskon kuolemasta uudet, traagiset tiedot julki

Lue myös: HBO-sarjassa nähtiin kuviteltu suuseksikohtaus kahden miespopparin välillä - raivo repesi

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat